Pressreleaser   September 20, 2016

Vi hälsar dig varmt välkommen till John Deere på Elmia Lantbruk 19-21 oktober 2016

Vi har fyllt montern med vad vi tror är viktigt för dig. Här finns säljare att prata med och en liten kaffehörna att vila fötterna i. Du kan också skapa ett vykort med foto på dig och den coolaste traktorn.

Vad har vi mer förutom ett antal spännande nyheter samt inte mindre än två Sverigepremiärer att titta på? Du kan jämföra tröskresultatet mellan våra tröskor och andras. Uppleva känslan att sitta i hytten på en självgående exakthack i fullt arbete via 3D glasögon. Prata finansiering med våra experter. Köpa julklappar redan nu i shopen.

Men framför allt – erbjuder vi framtiden för din verksamhet – redan idag! Kom och se hur du kan effektivisera och driva ditt lantbruk och maskinstation med bättre resultat och till lägre kostnader. Känner du till MyJohnDeere? Om inte så har du chansen nu.

Träffa och få råd av våra FarmSight-Specialister hur du kan effektivisera ditt lantbruk och dagliga arbete med morgondagens teknik – redan idag!

Vi har fått tre Guldmedaljer och en silvermedalj av Elmia Innovation Awards! Guldmedaljer för Dyna-Flo Plus rensverk, GoHarvest Premium skördetrösksimulator och EZ Ballast. Silvermedalj för John Deere Stendetekteringssystemet. Läs mer

Vi ses i A-hallen monter 03:21.