Sheila G. Talton

Invald i Deere & Companys styrelse 2015
Verkställande direktör, Gray Matter Analytics

Sheila G. Talton

Sheila G. Talton är verkställande direktör för Gray Matter Analytics i Chicago, Illinois, en befattning som hon har innehaft sedan 2013.

Före sin nuvarande befattning var hon verkställande direktör för SGT Ltd., direktör på Cisco Systems, Inc., områdeschef för avdelningen Consumer Products på Electronic Data Systems Corp. och direktör för Global Business Process Innovations Services på Electronic Data Systems Corp.

Förutom styrelseuppdraget hos Deere & Company sitter Talton även i styrelserna för OGE Energy Corporation, Wintrust Financial Corporation och Sysco Corporation. Hon verkar också för Northwestern Memorial Foundation, Chicago Shakespeare Theater och Chicago Urban League.

Talton avlade sin kandidatexamen i marknadsföring med talkommunikation som biämne från Northern Illinois University och har en examen från Advanced Management Program vid Harvard Business School.

Deere & Company (NYSE:DE) är världsledande på avancerade produkter och tjänster och har ett djupt engagemang i kunderna, som lever av jorden – som odlar, skördar, förvandlar, berikar och bygger för att tillfredsställa världens kraftigt ökande behov av livsmedel, bränsle, skydd och infrastruktur. Sedan 1837 har John Deere levererat innovativa, högkvalitativa produkter, som bygger på en tradition av integritet. För mer information, besök John Deere på www.JohnDeere.com.