Biografi

Sheila G. Talton

Sheila G. Talton

Verkställande direktör och koncernchef
Gray Matter Analytics
Invald i Deere & Companys
styrelse 2015

Sheila G. Talton är verkställande direktör för Gray Matter Analytics i Chicago, Illinois, en befattning som hon har innehaft sedan 2013.

Före sin nuvarande befattning var hon ordförande och verkställande direktör för SGT Ltd., vice vd för Cisco Systems, Inc., vice vd för avdelningen Consumer Products på Electronic Data Systems Corp. och verkställande direktör för Global Business Process Innovations Services på Electronic Data Systems Corp.

Förutom styrelseledamot på Deere & Company är Talton direktör för OGE Energy Corporation och Wintrust Financial Corporation. Hon verkar även för Northwestern Memorial Foundation, Chicago Shakespeare Theater och Chicago Urban League.

Talton mottog en kandidatexamen i marknadsföring med talkommunikation som biämne från Northern Illinois University och har examen från Advanced Management Program vid Harvard Business School.

Deere & Company (NYSE: DE) är en världsledande leverantör av avancerade produkter och tjänster med fokus på framgångsrika och nöjda kunder som arbetar med jorden – de som odlar, skördar, omvandlar, berikar och bygger, för att möta världens ständigt stigande behov av livsmedel, bränsle, boende och infrastruktur. Sedan 1837 har John Deere levererat innovativa produkter av överlägsen kvalitet, som bygger på en tradition av integritet. För mer information, besök John Deeres globala webbplats www.JohnDeere.com.