Sherry M. Smith

Invald i Deere & Companys styrelse, 2011
F.d. vice vd och
ekonomichef, Supervalu Inc.

Sherry Smith

Sherry M. Smith är tidigare vice vd och ekonomichef för Supervalu Inc., ett livsmedelsföretag med en omsättning på 35 miljarder dollar och huvudkontor i Eden Prairie, Minnesota. Hon har 25 års erfarenhet i livsmedelsbranschen, där hon avancerade genom olika befattningar inom finansiell förvaltning, bl.a. kassaförvaltare, controller och vice vd för finansavdelningen. Sherry Smith intog en avgörande ledarskapsroll i flera av företagets strategiska initiativ, bl.a. förvärv och företagsomvandling.

Förutom sitt medlemskap i DeereCompanys styrelse sitter Smith även i styrelserna för Tuesday Morning Corp. och Realogy Group Inc.

Smith är auktoriserad revisor. Hon har en kandidatexamen i redovisning från St. Cloud State University.

Deere & Company (NYSE: DE) är en världsledande leverantör av avancerade produkter och tjänster med fokus på framgångsrika och nöjda kunder som arbetar med jorden—de som odlar, skördar, omvandlar, berikar och bygger för att möta världens ständigt stigande behov av livsmedel, bränsle, bostäder och infrastruktur. Sedan 1837 har John Deere levererat innovativa produkter av överlägsen kvalitet, som bygger på en tradition av integritet. För mer information, besök John Deeres globala webbplats www.JohnDeere.com.