Cory J. Reed

Direktör, Worldwide Agriculture & Turf Division: Americas and Australia – Global Harvesting and Turf Platforms och Ag Solutions
Deere & Company

Cory Reed

Cory J. Reed är direktör för John Deere Financial, en befattning som han utsågs till i november 2016. I denna roll stöder han John Deeres maskinförsäljning genom att säkerställa att kunder på viktiga tillväxtmarknader har tillgång till konkurrenskraftig och ändamålsenlig finansiering.

Reed kom till företaget 1998 och har haft en rad olika regionala och plattformbaserade befattningar inom försäljning och marknadsföring. År 2007 flyttade Reed till John Deere International i Schaffhausen, Schweiz, där han ansvarade för försäljning och marknadsföring i Nord-/Centraleuropa samt Afrika och Mellanöstern. Senare arbetade Reed som direktör för Global Strategic Marketing, där han ledde teamet som ansvarar för att förstå och prioritera kundbehov och förvalta divisionens produktportfölj globalt. Han utnämndes till global marknadsdirektör för divisionen Ag & Turf i augusti 2011 och utsågs senare till förste vice vd för globala marknadsföringstjänster, Ag & Turf, i september 2012. I augusti 2013 utsågs han till direktör för Intelligent Solutions Group, där han spelade en viktig roll i utvecklingen och implementeringen av företagets strategi för precisionsjordbruk. Reed sitter i styrelsen för National FFA Foundation.

Reed har förtroendeuppdrag i National FFA Foundation och är styrelseledamot i Global Harvest Initiative. Reed avlade kandidatexamen i finans vid Miami University i Oxford, Ohio, 1992. År 1995 mottog han en juris doctor från Ohio State University College of Law och arbetade för advokatbyrån Jones, Day, Reavis & Pogue fram till sin anställning på John Deere.

Deere & Company (NYSE:DE) är världsledande på avancerade produkter och tjänster och har ett djupt engagemang i kunderna, som lever av jorden – som odlar, skördar, förvandlar, berikar och bygger för att tillfredsställa världens kraftigt ökande behov av livsmedel, bränsle, skydd och infrastruktur. Sedan 1837 har John Deere levererat innovativa, högkvalitativa produkter, som bygger på en tradition av integritet. För mer information, besök John Deere på www.JohnDeere.com.