Cory J. Reed

Direktör, John Deere Financial
Deere & Company

Cory Reed

Cory J. Reed är direktör för John Deere Financial, en befattning som han utsågs till i november 2016. I denna roll stöder han Deeres utrustningsverksamheter genom att säkerställa att kunder i de viktiga tillväxtmarknaderna har tillgång till konkurrenskraftig och praktisk finansiering.

Reed kom till företaget 1998 och innehade olika regionala och enhetsbaserade befattningar inom försäljning och marknadsföring. År 2007 flyttade Reed till John Deere International i Schaffhausen, Schweiz, där han ansvarade för försäljning och marknadsföring i Nord-/Centraleuropa samt Afrika och Mellanöstern. Senare arbetade Reed som direktör för Global Strategic Marketing, där han ledde teamet med uppgiften att förstå och prioritera kundernas behov och förvalta divisionens produktportfölj på global nivå. Han utnämndes till vice vd för Globala marknadsföringstjänster i divisionen Ag & Turf i augusti 2011 och utsågs senare till förste vice vd för Globala marknadsföringstjänster, Ag & Turf, i september 2012. I augusti 2013 utsågs han till högre vice vd för Intelligent Solutions Group, där han spelade en viktig roll i utvecklingen och implementeringen av företagets strategi för precisionsjordbruk.

Reeds är ledamot i National FFA Foundation och i Global Harvest Initiative. Reed avlade kandidatexamen i finans vid Miami University i Oxford, Ohio, 1992. År 1995 mottog han en juris doctor från The Ohio State University College of Law och arbetade för advokatbyrån Jones, Day, Reavis & Pogue fram till sin anställning på John Deere.

Deere & Company (NYSE: DE) är en världsledande leverantör av avancerade produkter och tjänster med fokus på framgångsrika och nöjda kunder som arbetar med jorden—de som odlar, skördar, omvandlar, berikar och bygger för att möta världens ständigt stigande behov av livsmedel, bränsle, bostäder och infrastruktur. Sedan 1837 har John Deere levererat innovativa produkter av överlägsen kvalitet, som bygger på en tradition av integritet. För mer information, besök John Deeres globala webbplats www.JohnDeere.com.