Gregory R. Page

Invald i Deere & Companys styrelse 2013
F.d. styrelseordförande och verkställande direktör för Cargill, Incorporated

Gregory Page

Greg Page är f.d. styrelseordförande och verkställande direktör för Cargill, Incorporated. Han var verksam som koncernchef för Cargill från september 2015 till augusti 2016, som verkställande ordförande från december 2013 till september 2015 och som verkställande direktör från juni 2007 till december 2013. Han blev invald i Cargills styrelse i augusti 2000 och valdes till styrelseordförande i september 2007.

Page började på Cargill 1974 som praktikant på foderavdelningen. Under åren har han suttit på ett antal olika poster i USA och Singapore. Page arbetade med etableringen av en anläggning för fågelköttsbearbetning i Thailand, bearbetning av nöt- och fläskkött hos Cargills största dotterbolag i Wichita, Kansas och på Financial Markets Group i Minneapolis.

Page är styrelseledamot för Eaton Corporation, Deere & Company och 3M. Han sitter i rådgivningskommittén för lantbruksdivisionen på DowDuPont, Corteva. Han är f.d. styrelseordförande i Big Brothers Big Sisters of America och f.d. ordförande för Northern Star Council of the Boy Scouts of America och han tjänstgör fortfarande i båda styrelserna samt i styrelsen för American Refugee Committee.

Page tog sin kandidatexamen i företagsekonomi vid University of North Dakota. Han föddes i Bottineau, North Dakota.

Deere & Company (NYSE:DE) är världsledande på avancerade produkter och tjänster och har ett djupt engagemang i kunderna, som lever av jorden – som odlar, skördar, förvandlar, berikar och bygger för att tillfredsställa världens kraftigt ökande behov av livsmedel, bränsle, skydd och infrastruktur. Sedan 1837 har John Deere levererat innovativa, högkvalitativa produkter, som bygger på en tradition av integritet. För mer information, besök John Deere på www.JohnDeere.com.