Gregory R. Page

Invald i Deere & Companys styrelse 2013
F.d. styrelseordförande och verkställande direktör för Cargill, Incorporated

Gregory Page

Greg Page är pensionerad ordförande och koncernchef för Cargill. Han var verksam som koncernchef för Cargill från 2015 till 2016, som verkställande ordförande från 2013 till 2015, verkställande direktör från 2007 till 2013 och som ordförande från 2000 till 2007. Han blev invald i Cargills styrelse år 2000 och valdes till styrelseordförande i september 2007.

Page började på Cargill 1974 som en trainee i divisionen Feed. Under åren har han innehaft ett antal befattningar i USA och Singapore. Page arbetade med nyetableringen av en hönsverksamhet i Thailand, nötkött- och fläskköttproduktionen hos Cargills största dotterbolag i Wichita, Kansas och Financial Markets Group i Minneapolis.

Page är styrelseledamot för Eaton Corporation, Deere & Company och 3M. Han är företagsextern ordförande i styrelsen för Corteva Agriscience. Han är f.d. styrelseordförande i Big Brothers Big Sisters of America, f.d. vd för Northern Star Council of the Boy Scouts of America och han fortsätter arbetet i båda styrelserna samt i styrelsen för Alight (tidigare känt som den amerikanska flyktingskommittén).

Page tog sin kandidatexamen i företagsekonomi vid University of North Dakota. Han föddes i Bottineau, N.D.

Deere & Company (NYSE:DE) är världsledande på avancerade produkter och tjänster och har ett djupt engagemang i kunderna, som lever av jorden – som odlar, skördar, förvandlar, berikar och bygger för att tillfredsställa världens kraftigt ökande behov av livsmedel, bränsle, skydd och infrastruktur. Sedan 1837 har John Deere levererat innovativa, högkvalitativa produkter, som bygger på en tradition av integritet. För mer information, besök John Deere på www.JohnDeere.com.