John C. May

Ordförande, Worldwide Agriculture & Turf Division: Amerika och Australien
Global Harvesting and Turf Platforms och Ag Solutions
Deere & Company

John May

John C. May är direktör för den globala divisionen Agriculture & Turf: Amerikas och Australiens – globala enheter Crop Harvesting and Turf & Utility och Ag Solutions, en position som han har innehaft sedan november 2018.

May började sin karriär hos John Deere år 1997 på John Deere Health Care, där han ansvarade för strategisk planering och företagsutveckling. Därefter övertog han ansvaret för ett antal ledande positioner inom den tidigare divisionen Commercial & Consumer Equipment för att till slut avancera till direktör för Fordonsmarknadsföring. Han verkade som chef för Deeres affärer i Kina under en tid med betydande tillväxt i företagets Kinaverksamhet. Efter det arbetade May som fabrikschef på JohnDeere Dubuque Works. 2009 utnämndes han till vice vd för den globala enheten Turf & Utility i divisionen Agriculture & Turf. I september 2012, utnämndes May till direktör för jordbrukslösningar och IR-chef där han var ansvarig för produktenheterna hö & produkter och skördeprodukter. Han har även haft företagsomfattande ansvar för Informationsteknik och Intelligent Solutions Group.

Innan han började på John Deere var May konsult på KPMG Peat Marwick.

May har en kandidatexamen från University of New Hampshire. Dessutom avlade han MBA vid University of Maine.

Deere & Company (NYSE: DE) är en världsledande leverantör av avancerade produkter och tjänster med fokus på framgångsrika och nöjda kunder som arbetar med jorden—de som odlar, skördar, omvandlar, berikar och bygger för att möta världens ständigt stigande behov av livsmedel, bränsle, bostäder och infrastruktur. Sedan 1837 har John Deere levererat innovativa produkter av överlägsen kvalitet, som bygger på en tradition av integritet. För mer information, besök John Deeres globala webbplats www.JohnDeere.com.