John C. May

Verkställande direktör
Deere & Company

John May

John C. May är verkställande direktör, en befattning som han har hållit sedan november 2019. Han ansvarar för att leda Deere & Companys arbete med att maximera företagets finansiella och operativa prestationer i alla verksamheter och regioner.

Före sin nuvarande roll var May operativ chef, en befattning som han tog över i april 2019. Tidigare tjänstgjorde May som chef på Worldwide Agriculture & Turf Division med ansvar för Amerika och Australien; samt den globala skörden, torv och verktyg, skördarplattformar; och gruppen för intelligenta lösningar. Han tjänstgjorde tidigare som företagets informationsansvarige och chef för Agricultural Solutions.

Dessutom har May erfarenhet i Deeres Worldwide Construction & Forestry Division, då han tjänstgjorde som fabrikschef på John Deere fabriken i Dubuque. I övrigt har han även varit vice vd för Global Turf & Utility Platform och som chef för Deeres verksamhet i Kina under en tid av betydlig tillväxt. May gick in i företagets högsta ledningsgrupp år 2012.

Han började på John Deere år 1997 efter att ha arbetat som chefskonsult på KPMG Peat Marwick.

May har en kandidatexamen från University of New Hampshire och en MBA från University of Maine.

Deere & Company (NYSE:DE) är världsledande på avancerade produkter och tjänster och har ett djupt engagemang i kunderna, som lever av jorden – som odlar, skördar, förvandlar, berikar och bygger för att tillfredsställa världens kraftigt ökande behov av livsmedel, bränsle, skydd och infrastruktur. Sedan 1837 har John Deere levererat innovativa, högkvalitativa produkter, som bygger på en tradition av integritet. För mer information, besök John Deere på www.JohnDeere.com.