Alan C. Heuberger

Invald i Deere & Companys styrelse 2016
Investeringschef, BMGI

Alan Heuberger

Alan C. Heuberger är investeringschef på BMGI, som ansvarar för alla icke-Microsoft investeringar för William H. Gates III såväl som för investeringarna som görs av Bill & Melinda Gates Foundation Trust. Dessa investeringar inkluderar Deere & Company.

På BMGI förvaltar Heuberger en rad olika direkta investeringar med privata aktiefonder och portföljinvesteringar med realtillgångar, bl.a. företagets lantbruksinvesteringar, som innefattar odlingsmark, företag som sysslar med produktion och bearbetning av jordbruksprodukter, och olika börsnoterade företag, inklusive Deere & Company.

Heuberger verkar som styrelseledamot för America's Foundation for Chess, som vice ordförande i styrelsen för Financial Economics Institute vid Claremont McKenna College och som ledamot i investeringskommittén för The Seattle Foundation.

Heuberger har en kandidatexamen i ekonomi och matematik från Claremont McKenna College. Han är även diplomerad finansanalytiker (Chartered Financial Analyst, CFA).

Deere & Company (NYSE:DE) är världsledande på avancerade produkter och tjänster och har ett djupt engagemang i kunderna, som lever av jorden – som odlar, skördar, förvandlar, berikar och bygger för att tillfredsställa världens kraftigt ökande behov av livsmedel, bränsle, skydd och infrastruktur. Sedan 1837 har John Deere levererat innovativa, högkvalitativa produkter, som bygger på en tradition av integritet. För mer information, besök John Deere på www.JohnDeere.com.