Alan C. Heuberger

Invald i Deere & Companys styrelse, 2016
Högre investeringsansvarig, BMGI

Alan Heuberger

Alan C. Heuberger är investeringsansvarig på BMGI, kontoret med behörighet för alla icke-Microsoft investeringar för William H. Gates III såväl som för investeringarna av Bill & Melinda Gates Foundation Trust. Dessa investeringar omfattar Deere & Company.

På BMGI förvaltar Heuberger en rad olika direkta investeringar med privata aktiefonder och portföljinvesteringar med fastighetstillgångar, bl.a. företagets jordbruksinvesteringar, som innefattar jordbruksmark, jordbruksproduktion och bearbetningsföretag, samt olika offentliga riskkapitalpositioner, inklusive Deere & Company.

Heuberger verkar som ledamot i styrelsen för America's Foundation for Chess, som vice ordförande i styrelsen för Financial Economics Institute vid Claremont McKenna College och som ledamot i investeringskommittén för The Seattle Foundation.

Heuberger har en kandidatexamen i ekonomi och matematik från Claremont McKenna College. Han har även mottagit diplomet som finansanalytiker (Chartered Financial Analyst, CFA).

Deere & Company (NYSE: DE) är en världsledande leverantör av avancerade produkter och tjänster med fokus på framgångsrika och nöjda kunder som arbetar med jorden—de som odlar, skördar, omvandlar, berikar och bygger för att möta världens ständigt stigande behov av livsmedel, bränsle, bostäder och infrastruktur. Sedan 1837 har John Deere levererat innovativa produkter av överlägsen kvalitet, som bygger på en tradition av integritet. För mer information, besök John Deeres globala webbplats www.JohnDeere.com.