En John Deere bandtraktor kör över ett redan skördat fält
Kärnvärderingar

Världen och lantbruket förändras. Våra kärnvärderingar förblir desamma.

Hur vi gör affärer är avgörande för vår fortsatta framgång. ”Hur” i det här fallet handlar om våra kärnvärderingar; integritet, kvalitet, åtagande och innovation. Detta märks på våra produkter, vårt sätt att göra saker på, och sättet vår personal agerar på. Det märks i varje del av företaget, varje dag i sättet vi behandlar våra anställda, kunder, leverantörer, återförsäljare och andra intressenter på.

Våra kärnvärderingar visar vilka vi är. De svetsar oss samman och utmärker oss gentemot konkurrenterna.

Vår förpliktelse till de här kärnvärderingarna är inte förhandlingsbar, och sviktar aldrig.

Två män pratar med varandra medan de tittar på en bärbar dator med en John Deere skördetröska i bakgrunden.

Integritet

Integritet innebär att vi säger sanningen, håller våra löften och behandlar andra med rättvist och med respekt. Vi uttrycker det genom ärliga relationer, beslut som tar hänsyn till samtliga intressenters intressen och ett odiskutabelt åtagande att uppvisa ett etiskt och juridiskt korrekt beteende. Vår integritet är en av våra viktigaste tillgångar. Det får aldrig äventyras.

En man arbetar i en John Deere fabrik.

Kvalitet

Kvalitet innebär att vi levererar ett värde till våra kunder, medarbetare, aktieägare och andra. Kvalitet kan uttryckas på många sätt – genom att tillhandahålla produkter, tjänster och support som ger nöjda kunder, skapa arbetsmiljöer där medarbetarna trivs, leverera ett ekonomiskt resultat som uppfyller investerarnas förväntningar och arbeta för sunda relationer som gynnar samtliga intressenter.

En man och en kvinna pratar framför en byggarbetsplats med John Deere utrustning.

Åtagande

Åtagande innebär att vi gör vårt bästa för att uppfylla intressenternas förväntningar på ett förutsägbart och konsekvent sätt över tid. Vi inser att våra kunder, liksom våra medarbetare och investerare, har många alternativ när de väljer vilket företag de ska förknippas med. Vår möjlighet att möta deras behov ska betraktas som ett privilegium som aldrig får tas för givet.

En man står i ett svart rum och hologram visas på scenen.

Innovation

Innovation innebär att vi uppfinner, konstruerar och utvecklar banbrytande produkter och tjänster som efterfrågas på marknaden och som stärker kundernas benägenhet att välja varumärket John Deere. Innovation innebär också att vi använder den senaste tekniken för att åstadkomma tillverkningsprocesser i världsklass och tillämpar de mest avancerade informationsteknikerna och metoderna inom hela företaget.