Vad händer om jag tar steget

Vad händer om jag tar steget

På John Deere har över 74 000 människor vågat ta steget. Steget till prestation. Steget till att lära sig. Steget till lagarbete med höga prestationer. Steget till att blir en medarbetare, en anställd, en person. Dessa är John Deere anställda som hjälper till att utveckla, producera, marknadsföra och stödja kvalitetsmaskinerna och servicen runt om i hela världen. De förstår och inbegriper kärnvärdena.

Arbetstillfällen lager

Våra reservdelslager i Langar, Nottingham och i Exeter förser återförsäljare i Storbritannien och Irland med reservdelar och skickar även ut delar för “alla syften” till många länder i världen. Båda är ett utmärkt ‘språngbräda’ för en karriär hos John Deere.

Finansieringstjänster

I John Deere finansieringstjänster kommer du att märka att våra kunder litar på dig – för att få en tillförlitlig finansiering och riskskydd. Du kommer att kunna erbjuda de här tjänsterna med samma integritet, kvalitet och innovation i ryggen som du hittar i varje John Deere produkt. Det är något som våra kunder förväntar sig av oss. Finansieringsservicen erbjuder många olika möjligheter, inklusive jordbruksfinansiering, finansiering av jordbruksutrustning, kreditanalyser, samlingar, finansanalyser, internationella finanser, John Deere riskskydd, rättstvist, processtöd, konfiskation, återinföring på marknaden, riskanalyser och grossistkrediter.

Marknadsföring

Ett företag som aldrig nöjer sig med andraplatsen. Produkter som har rykte om sig att vara marknadsledande. Förstklassig service och kundsupport. Det här är några av fördelarna för marknadsföringspersonalen på John Deere. Vi vet att innovation och begåvade anställda är grunden för vår konkurrenskraft. Om du brinner för våra produkter och tjänster har John Deere ett antal möjligheter för proffs inom marknadsföring och försäljning, inklusive försäljningsrepresentanter, affärsutvecklingschefer, marknadsföringschefer, försäljningschefer och återförsäljarutvecklingschefer. Om du är mer intresserad av produktsupport kan vi ha lediga positioner för externa servicerepresentanter, teknisk support i fabriken, chef för produkt-/kundsupport och områdeschef för kundsupport.

Leveransstyrning

Du blir en del av en exklusiv dynamisk arbetsstyrka. Du kommer att njuta av att få göra industriledande praktiker och att ingå som en viktig del av en begåvad personalgrupp vars expertis inom lager- och leveranshantering är direkt nödvändig om företaget ska lyckas. Allt det här kan du göra hos oss på John Deere. Det finns många möjligheter att göra karriär som inkluderar köpare, ny produktutveckling, logistik, strategiska inköp, leverantörshantering, leverantörsmångfald och reservdelshantering.