John Deere Forum

Om John Deere

 

Forum tour

Utställning

Vår maskinutställning bjuder in dig till en värld fylld av jordbruksteknologi. Här vaknar maskiner till liv. Titta på traktorer, skördetröskor, hackare och mycket mer från nära håll.

Lär dig mer om motorprestanda, möjliga användningsområden och de senaste tekniska utvecklingarna. Vi kommer att visa dig att modern jordbruksteknologi, miljöskydd och hållbar livsmedelsproduktion inte behöver motstrida varandra.

Barn vid forumet

Forumet har sin egen utbildningsyta för barn och ungdomar med en modell på hur en modern bondgård ser ut idag. I Junior Club hörnet kan de leka. I utställningshallen lär sig barnen om traktorer och andra maskiner.

John Deere supporterbutik

I butiken hittar du hela kollektionen med accessoarer från John Deere. Modelltraktorer, pedaltraktorer och mycket andra fina leksaker finns att köpa bland våra produkter. Vi erbjuder även John Deere kläder av bästa kvalitet så som jackor, kepsar, fritidskläder m.m.

Du hittar dessa och även många andra saker i vår John Deere onlinebutik.

Händelser och rundvisningar

Rundvisning i fabriken för jordbrukargrupper

Jordbrukargrupper och kunder kan endast registrera sig via en riktig John Deere återförsäljare.

 

Rundvisning i fabriken för grupper med 15 personer och mer

Vi erbjuder individuella rundvisningar med 15 personer och mer genom traktorproduktionen på John Deere fabriken i Mannheim. Platser finns endast att boka beroende på plats. Av säkerhetsskäl kan endast personer över 16 år delta vid rundvisningen. Barn mellan 10 och 15 år kan delta om de är under uppsyn av en förälder eller annan myndig person.

Här hittar du oss

Kontakt

John Deere forum

John-Deere-Straße 70
68163 Mannheim