R700i-serien

R700i-serien

Exakt effektivitet

Med nya R700i får du tillgång till de större modellernas produktivitetshöjande premiumfunktioner i ett kompakt format. Med PowrSpray sprutlösningssystem och funktioner som individuell munstyckskontroll och möjligheten att ansluta till alla slutna överföringssystem kan du glädjas åt bekvämare användning av sprutan och exaktare sprutning.

Snabb precision

Snabb precision

Snabbare påfyllning, exaktare sprutning. Det unika PowrSpray tvåkretssystemet fyller sprutan på endast 7 minuter1 och ger dig 98 procents2 mängdregleringsprecision. Allt med bekväm tryckknappskontroll.

Säker sprutning

Säker sprutning

Med vår enkla anslutning till slutna överföringssystem undviker du i det närmaste all kontakt med växtskyddspreparat. Påfyllning och diskning utförs genom direkt anslutning till behållaren med en adapter, allmänt använd av tillverkare av växtskyddsmedel.

Spara och skydda

Spara och skydda

Individuell munstyckskontroll innebär lokaliserad växtskyddstillämpning. Spara upp till 5 procent på växtskyddsmedel – upp till 60 kr/hektar3. När det kombineras med PowrSpray, utnyttjas det elektroniska kontrollsystemets fulla potential.

Intuitiv styrning

Intuitiv kontroll

Påfyllning, omrörning, sprutning och diskning sker med tryckknappar. Alla funktioner regleras antingen direkt från hytten med den nya joysticken, eller via den nya sprutlösningspanelen på manövercentralen.

Fortsatt kompakt, nu premium

Kompakt, premiumutförande

R700i är laddad med många av de avancerade funktioner som man normalt hittar i mycket större modeller, så man kan säga att den är vår minsta storspruta. Och den är byggd för att ge dig snabb, exakt, högeffektiv och framgångsrik sprutning i alla förhållanden ‒ säsong efter säsong.

ModellSPRUTLÖSNINGSTANKRampbredderPumpkapacitetFyllningskapacitet

3 200 liter

18–30 m

750 liter/min

600 liter/min

4 000 liter

18–30 m

750 liter/min

600 liter/min

1 Uppmätt utan luftning.

2 Siffran 98 procent precision härleds från JDLink-data, baserat på ett John Deere system med kolvmembranpump, jämfört med John Deere 3-tums PowrSpray sprutlösningssystem, och innebär att målmängden uppnås 98 procent av tiden.

³ Baserat på en veteodling på 500 hektar, en kostnad på 530 kr/ha för ogräsmedel och 650 kr/ha för svampmedel (5 % x 1 180 kr = 59 kr/ha)