R700i-serien

R700i-serien

Effektivitet och Precision

Med nya R700i-serien får du tillgång till de större modellernas produktivitetshöjande premiumfunktioner i ett kompakt format. Med PowrSpray™ sprutlösningssystemet och funktioner som individuell munstyckskontroll och möjligheten att ansluta till alla slutna överföringssystem kan du glädjas åt en enastående användarvänlighet och exaktare sprutning.

 

Snabb precision

PowrSpray™ tvåkretssystemet

Snabbare påfyllning, exaktare sprutning. Det unika PowrSpray-tvåkretssystemet fyller sprutan på endast 7 minuter1 och ger dig 98 procents2 mängdregleringsprecision. Allt med bekväm tryckknappskontroll.

Säker sprutning

Sluten överföring

Med vår enkla anslutning till alla slutna överföringssystem undviker du i det närmaste all kontakt med växtskyddspreparat. Påfyllning och diskning utförs genom direkt anslutning till behållaren med en adapter, allmänt använd av tillverkare av växtskyddsmedel.

Spara och skydda

Individuell munstyckskontroll

Individuell munstyckskontroll innebär lokaliserad växtskyddstillämpning. Spara upp till 5 procent på växtskyddsmedel – upp till 60 kr/hektar3. När det kombineras med PowrSpray™ utnyttjas det elektroniskt styrda systemets fulla potential.

Intuitiv styrning

Solution Command

Påfyllning, omrörning, sprutning och diskning sker med tryckknappar. Alla funktioner regleras antingen direkt från hytten med den nya joysticken, eller via den nya Solution Command-knappsatsen på manövercentralen.

Fortsatt kompakt, nu premium

Kompakt, premiumutförande

R700i-serien är laddad med avancerade funktioner som man normalt hittar i mycket större modeller, så man kan säga att dessa är våra minsta storsprutor. De är byggda för att ge dig snabb, exakt och högeffektiv sprutning i alla förhållanden – säsong efter säsong.

ModellTANKVOLYMRampbreddPumpkapacitet

3 200 liter

18334 meter

600 liter/min för påfyllning, upp till 750 liter/min för sprutning

4 000 liter

18334 meter

600 liter/min för påfyllning, upp till 750 liter/min för sprutning

1 Uppmätt utan luftning.

2 Siffran 98 procent precision härleds från JDLink™ data, baserat på ett John Deere sprutlösningssystem, med kolvmembranpump, jämfört med John Deere 76 mm PowrSpray™ system och innebär att målmängden uppnås 98 procent av tiden

3Baserat på en veteodling på 500 ha, en kostnad på 530 kr/ha för ogräsmedel och 650 kr/ha för svampmedel (5 % x 1 180 kr = 59 kr/ha)

4Kontakta din återförsäljare för mer information.