M700/M700(i)-serien

M700(i)-serien

Perfekt. För dig.

Med tre tankstorlekar från 2 400 till 4 000 liter och två- eller tredelade sprutramper mellan 18 och 30 meter hittar du säkert en M700- eller M700(i)-spruta som passar just din jordbruksverksamhet. Gör ditt val och anpassa sedan sprutan efter just dina behov genom att välja en M700(i) med ISOBUS eller någon annan av de tillgängliga finesserna.

 

Enkla manuella reglage

Enkla manuella reglage

Pålitliga, manuella ventiler med ett lågt underhållsbehov minskar risken för fel. Letar du efter mer avancerade finesser? Då finns AutoFill påfyllning eller AutoDilute utspädning som tillval!

Låg tyngdpunkt

Låg tyngdpunkt

M700(i) är konstruerad för transportkörning i lika hög grad som för fältarbete. Den låga tyngdpunkten och den jämna viktfördelningen ger utmärkt prestanda vid transport.

Individuell munstyckskontroll

Individuell munstyckskontroll

Individuell munstyckskontroll är exaktare, sänker insatskostnaderna, ökar den potentiella avkastningen och bidrar till ett ökat miljöskydd genom att minska över- eller underdosering.

TerrainControl™ Pro och TerrainCommand™ Pro

TerrainControl Pro och TerrainCommand Pro

Med TerrainControl Pro och TerrainCommand Pro är sprutrampen alltid rätt placerad för optimal täckning. Ändamålsenligt utformade hybridlägessensorer används för att säkra att sprutrampen alltid är i rätt läge, vilket ger en konstant spruthöjd för mindre avdrift, högre hastigheter och stressfriare körning.

Sluten överföring

Sluten överföring

Med vår enkla anslutning till alla slutna överföringssystem undviker du i det närmaste all kontakt med växtskyddspreparat. Påfyllning och diskning utförs genom direkt anslutning till behållaren med en adapter, allmänt använd av tillverkare av växtskyddsmedel.

MODELLTANKVOLYMRAMPBREDDPUMPKAPACITET

2 400 liter

18–33* meter

280 liter/min

3 200 liter

18–33* meter

280 liter/min

4 000 liter

18–33* meter

280 liter/min

*Kontakta din återförsäljare för mer information.