Platsspecifikt jordbruk

platsspecifikt-jordbruk

Tillämpa rätt mängd på rätt plats

Platsspecifikt jordbruk kan förvandla ekonomin på din gård genom att endast använda insatsmedel såsom fröer, kemikalier och gödningsmedel exakt där de behövs. Tack vare en kombination av teknik för precisionsjordbruk och analytiska hanteringsverktyg når din gård en ny nivå av kunskap och precision.

Sektionskontroll

Sektionskontroll

Med hjälp av data för fältkartering slås sektioner av redskapet på och av för att tillämpa den exakta mängden insatsmedel.

Variabel mängdreglering

Variabel mängdreglering

Exakt kontroll av mängden fröer, gödningsmedel eller kemikalier för att optimera avkastningen för grödor.

GreenStar mängdreglering

GreenStar mängdreglering

Eftermonteringssats för maskiner utan ISOBUS som gör att du exakt kan styra mängden insatsmedel för att optimera avkastningen för grödor.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Inbyggt laboratorium för mätning av beståndsdelar i realtid i ensilage, gödsel och vete.

Sömlöst integrerade

Sömlöst integrerade

Alla våra komponenter är utbytbara och även om din maskin inte är grön och gul kan du fortfarande dra nytta av tekniken för precisionsjordbruk.

Enkelt att använda

Enkelt att använda

Alla komponenter och programvaror skapas av oss. Utvecklade med och för lantbrukare är de enkla att använda och byggda för en lång livslängd.

Mätbar lönsamhet

Mätbar lönsamhet

Dina data lagras säkert i John Deere Operations CenterTM för detaljerad analys av maskinens effektivitet, avkastning och mer, för att hjälpa till att hålla lönsamheten uppe.

Smart jordbruk: Grunderna

Smart jordbruk: Grunderna

För att komma igång med din resa med precisionslantbruk behöver du bara en mottagare, monitor, JDLink™ anslutning och ett konto hos John Deere Operations Center™. Dessutom har du tillgång till John Deere Operations Center™ gratis!

Guidningslösningar

Guidningslösningar

Inga hopp, inga överlappningar och följ samma guidningsspår varje gång helt handsfree. Vi erbjuder mycket hög precision och har utökat vårt utbud av guidningssystem med lösningar för alla märken av utrustning.

Automationssystem

Automationssystem

Ta bort stressen från repetivitiva arbetsuppgifter med våra styrenheter och programmerbara enheter. De hjälper dig att optimera maskinprestandan och eliminera kostsamma misstag.