Automationssystem

Automationssystem

Spara tid och stress på repetitiva arbetsuppgifter

Automationsverktygen tar bort tråkiga, repetitiva arbetsuppgifter och ger dig friheten att lägga tid på att hantera din verksamhet. De är också användbara om du förlitar sig på deltidsanställda eller mindre erfarna förare. Automation garanterar ett fantastiskt jobb varje gång.

Sömlöst integrerade

Sömlöst integrerade

Alla våra komponenter är utbytbara och även om din maskin inte är grön och gul kan du fortfarande dra nytta av tekniken för precisionsjordbruk.

Enkelt att använda

Enkelt att använda

Alla komponenter och programvaror skapas av oss. Utvecklade med och för lantbrukare är de enkla att använda och byggda för en lång livslängd.

Mätbar lönsamhet

Mätbar lönsamhet

Dina data lagras säkert i John Deere Operations CenterTM för detaljerad analys av maskinens effektivitet, avkastning och mer, för att hjälpa till att hålla lönsamheten uppe.

Platsspecifikt jordbruk

Platsspecifikt jordbruk

Ta reda på hur fältdata från flera källor används för att skapa kartor med variabla mängder, som gör det möjligt att hantera enskilda områden på fältet för att förbättra tillväxt och avkastning.

Smart jordbruk: Grunderna

Smart jordbruk: Grunderna

För att komma igång med din resa med precisionslantbruk behöver du bara en mottagare, monitor, JDLink™ anslutning och ett konto hos John Deere Operations Center™. Dessutom har du tillgång till John Deere Operations Center™ gratis!

Guidningslösningar

Guidningslösningar

Inga hopp, inga överlappningar och följ samma guidningsspår varje gång helt handsfree. Vi erbjuder mycket hög precision och har utökat vårt utbud av guidningssystem med lösningar för alla märken av utrustning.