Automatik

Automationssystem

Utför repetitiva arbetsuppgifter snabbare och med mindre stress

Verktygen för automatik ger dig mer tid över att fokusera på större uppgifter än på de tråkiga, repetitiva arbetsuppgifterna. De är också till stor nytta om du förlitar dig på säsongsanställda eller mindre erfarna förare. Automatiken säkrar ett fantastiskt resultat varje gång.

Sömlöst integrerade

Sömlöst integrerade

Alla våra komponenter är utbytbara och även om din maskin inte är grön och gul kan du fortfarande dra nytta av tekniken för precisionslantbruk.

Enkelt att använda

Lättanvända

Alla komponenter och program skapas av oss. De är utvecklade med och för lantbrukare, vilket gör dem lättanvända och konstruerade för att hålla länge.

Mätbar lönsamhet

Mätbar lönsamhet

Dina data lagras säkert i John Deere Operations CenterTM för detaljerad analys av maskinens effektivitet med mera, t.ex. avkastning, så att du håller lönsamheten uppe.

Platsspecifikt jordbruk

Platsspecifikt jordbruk

Ta reda på hur fältdata från flera källor används för att skapa kartor med variabla mängder, som gör det möjligt att hantera enskilda områden på fältet för att förbättra tillväxt och avkastning.

Smart lantbruk: Grunderna

Smart lantbruk: Grunderna

För att komma igång med precisionslantbruk behöver du bara en mottagare, en monitor, JDLink™ uppkoppling och ett John Deere Operations Center™ konto. Kontot i John Deere Operations Center™ är dessutom kostnadsfritt!

Guidningslösningar

Guidningslösningar

Inga hopp, inga överlappningar och följ samma guidningsspår varje gång helt handsfree. Vi erbjuder mycket hög precision och har utökat vårt utbud av guidningssystem med lösningar för alla märken av utrustning.