Regelbunden underhållning ger hög maskinutnyttjandegrad.

Underhåll dina maskiner med TimberCare

John Deere underhållsavtal är ett serviceavtal där en servicetekniker från John Deere tar hand om planerat underhåll vid rätt tidpunkt och med originalreservdelar. Regelbundet underhåll säkerställer både bra tekniska villkor och hög maskinutnyttjandegrad. Andrahandsvärdet på en väl underhållen maskin är också högre.

Underhållsavtalet är ett bekvämt sätt att ta hand om din maskin. Underhållskostnader som är kända i förväg underlättar hanteringen av företagens ekonomi. Underhållsavtalet omfattar alla underhållsarbeten och servicedelar, smörjmedel och filter och låter dig koncentrera dig på din specialitet.

TimberLink-maskinrapporten, oljeanalyser eller förlängd täckning under önskad tid kan också ingå i underhållsavtalet.

I avtalet PREMIUM för IT4- och G-seriemaskiner är det möjligt att förlänga serviceintervallerna från normala 500, 1000, 1500 och 2000 timmar upp till 750, 1500, 2250 och 3000 timmar. Med det här alternativet kan du spara så mycket som 20% i servicekostnader. Detta beror på minskningen av oljeanvändning, servicearbete och transport.

TimberCare serviceavtalsnivåer

VISA ALLTDÖLJ

TimberCare Standard

TimberCare STANDARD är en traditionell typ av avtal med fast tid för T3-maskiner. Tjänsterna i denna överenskommelse utförs enligt de normala serviceintervallerna som presenteras i användarhandboken. STANDARD-avtalet omfattar alla arbeten, delar och oljor som krävs för service av maskinen.

Service program Tillgäglighet
Uppstart och leverans Ingår
Standard service- intervall Ingår för T3-maskiner
Maskininspektioner Valfri
Maskintrimmningsdagar Valfri
TimberSkills- förarutbildning Valfri
Mjukvaruverktygsutbildning Valfri
Maskindiagnostiksutbildning Valfri
Förlängd täckning Valfri
Fjärrdiagnostik Valfri

TimberCare Premium

TimberCare PREMIUM är ett avancerat underhållsavtal för skogsmaskiner. Det är inriktat på att säkerställa hög tillförlitlighet, drifttid och prestanda hos skogsmaskiner genom ett eget underhållsprogram med förutsägbara underhållskostnader. TimberCare PREMIUM servicehändelser inkluderar alla arbetskostnader, delar, vätske och filterkostnader som en del av ditt avtal.

TimberCare PREMIUM-programmet kräver ett undertecknat serviceavtal och användning av äkta John Deere oljor, filter och reservdelar. Fjärrdiagnostik är tillgänglig för maskiner med JDLink Ultimate.