Upplev PowerGard känslan

PowerGard

Upplev PowerGard-känslan

När det gäller att skydda dina maskiner och ditt företag, är sinnesfrid inte något som på något sätt händer om du ’är tursam. Lugn är ett val du kan göra. PowerGard-avtal skyddar dig mot oväntade reparationskostnader och ser till att underhåll och service utförs med originalreservdelar.

PowerGard paket ger alltmer omfattande täckningsnivåer för att hålla din maskin i topp prestanda med stabil upptid.

Bestäm - Vad är bäst för dig?

Bestäm - Vad är bäst för dig?

PowerGard underhållsavtal ger grundläggande förebyggande underhållsskydd och är avgörande för att hålla utrustning i gott skick. De är också en förutsättning för de mer omfattande PowerGard Protection and Protection Plus-planerna. PowerGard Protection avtal ger två nivåer av avancerat skydd för total trygghet. Avtalen täcker även ovanliga händelser som kan leda till kostsamma reparationer, med mindre avdrag för varje reparation.

Powergard planer

Grundläggande: PowerGard underhållsplaner

PowerGard underhållsavtal tillhandahåller ger ett grundläggande skydd i form av förebyggande underhåll. Det ’är helt grundläggande för att hålla utrustningen i gott funktionsdugligt skick. PowerGard underhållspaket är tillgängliga för nya och gamla maskiner, baserat på de rekommenderade intervallen enligt dina individuella behov.

Ett PowerGard underhållsavtal är också en förutsättning för de mer omfattande PowerGard Protection and Protection Plus-planerna.

Enastående: PowerGard skydd och Protection Plus planer

PowerGard Protection avtal ger omfattande skydd för total trygghet. Kontrakten täcker de annars kostsamma reparationerna av huvudkomponenterna, med mindre avdrag för varje reparation. Det’ är en service som erbjuds av John Deere, med allt arbete som utförs av nätverket av deltagande återförsäljare. Trygghetsavtalen kan tecknas på två olika nivåer – PowerGard Protection och PowerGard Protection Plus.

Jämförelse: PowerGard skydd och Protection Plus

BESKRIVNINGPOWERGARD SKYDDPOWERGARD SKYDD PLUS

Motor

Kraftöverföring

Styrning &bromsar

Ram

Hydraulsystem

Elsystem

Förarplats

Finansiering

Finansiering

Finansiera dina PowerGard skydd-avtal till konkurrenskraftiga priser, med flexibla betalningar

Anslutet underhåll

Anslutet underhåll

Utöka PowerGard-planer med JDLink