Expert Check för sprutor

Expertkontroll sprutor

Expert Check: Vintern har ingen chans

Vår noggranna eftersäsongsinspektion av din spruta fokuserar på förberedande vinterförvaring för att säkerställa maximal körtid under efterföljande säsong. Den detaljerade tekniska undersökningen har en rad fördelar: den bidrar till att förhindra ojämn sprutning, sänker dina kostnader för preparat, och hjälper dig att säkra att sprutan klarar de allmänna EN ISO 16122 kraven utan problem. Gör dig klar för vintern genom att se till att din spruta har alla förutsättningar att prestera på topp nästa säsong.

expertkontroll

Besegra kylan

Korrekt förberedande vinterförvaring skyddar din spruta mot effekterna av frost – din spruta rengörs, dräneras och fylls på med frostskyddsmedel.

Boka tid hos din körtidsexpert

Få en noggrann eftersäsongsinspektion av din spruta för maximal körtid under säsongen. Boka tid för en Expert Check nu.

Expertkontroll sprutor
komplett paket

Allt du behöver, till ett fast pris

Minska dina kostnader med våra kompletta paket till fasta priser. När du fått resultatet från din Expert Check är det du som bestämmer vad du vill att vi ska åtgärda – till ett fast pris som inkluderar reservdelar och arbetskostnad.

Översyn av sprutlösningspump

Kontrollera sprutans hjärta! Paketet omfattar en genomgång av sprutlösningspumpen, kontroll och vid behov byte av sprutmunstycken, samt tester för att säkerställa att din spruta uppfyller gällande lagar och förordningar.

Hitta återförsäljare

Hur får man detta?

Besök din återförsäljare idag

Hitta en återförsäljare

GÅ TILLBAKA >

Kontakta din återförsäljare för kompletta prisuppgifter för ovanstående paket!
Allt arbete utförs med specialverktyg från John Deere och enligt de senaste instruktionerna från fabriken.