Expert Check för balpressar

expertkontroll-balpressar

Expert Check: en bekymmersfri säsong

Öka den aktiva körtiden och säkerställ högsta prestanda genom att lämna in din balpress för en grundlig steg-för-steg teknisk genomgång som ger dig hög produktivitet när det som bäst behövs.

expertkontroll

Våra experter missar ingenting

De kontrollerar noggrant drivning, lager, kedjor, slitdelar, drev, remmar och elsystem, och lämnar en fullständig rapport över pressens status och behov.

Boka tid hos din körtidsexpert

Lämna in din balpress för en noggrann steg-för-steg teknisk genomgång för att försäkra dig om att du utnyttjar den fulla körtids- och prestandapotentialen nästa säsong.

Expertkontroll för balpressar
komplett paket

Allt du behöver, till ett fast pris

Minska dina kostnader med våra kompletta paket till fasta priser. När du fått resultatet från din Expert Check är det du som bestämmer vad du vill att vi ska åtgärda – till ett fast pris som inkluderar reservdelar och arbetskostnad.

variable-chamber-round-baler-package

Flexkammarpress, paket

Få din balpress att prestera som ny! I servicen ingår byte av snittverkets knivar, remdrivning, och vid behov byte av pickupsvep.

fixkammarpressar-rundbal

Fixkammarpress, paket

Få en glupskare balpress! Återställ pickup och rullar till optimala arbetsförhållanden för både denna och nästa säsong. I servicen ingår byte av 52 pickuppinnar, delvis utbyte av pickupsvepen, samt kontroll av samtliga kedjor, drev och smörjsystemet.

Hitta återförsäljare

Hur får man detta?

Besök din återförsäljare idag

Hitta en återförsäljare

GÅ TILLBAKA >

Kontakta din återförsäljare för kompletta prisuppgifter för ovanstående paket!
Allt arbete utförs med specialverktyg från John Deere och enligt de senaste instruktionerna från fabriken.