Expert Check 7+

Expertkontroll

Länge leve din John Deere. Boka tid för en Expert Check!

En Expert Check 7+ är precis vad du behöver om din John Deere traktor är sju år eller äldre. Efter utförd inspektion får du en detaljerad rapport som talar om hur din traktor mår. Du får särskilda rekommendationer om vilka eventuella åtgärder och reparationer som behövs, med John Deere originaldelar, Reman-delar eller reservdelar ur sortimentet Alternatives by John Deere. På så sätt kan du hålla traktorns prestanda uppe samtidigt som du håller driftkostnaderna nere.

Hitta en återförsäljare

 • Körtid

  Körtid

 • Lägre driftskostnader

  Lägre driftskostnader

 • Optimal säkerhet

  Optimal säkerhet

 • Ökad komfort

  Ökad komfort

 • Tröskor

  Har din tröska gett dig flera års trogen tjänst redan? Se till att det håller i sig under kommande säsonger genom att göra Expert Check 7+ till hörnstenen i det årliga underhållet.

  Skördetröskor
 • Självgående exakthackar

  Varje skördesäsong utsätts din självgående exakthack för påfrestningar. Men den presterar sitt bästa för dig. Unna den en Expert Check 7+ och se fram emot felfri prestanda under nästa säsong.

  Självgående exakthack
 • Balpressar

  Din balpress har hängt med i vått och torrt under flera säsonger. Fortsätt på den inslagna vägen med en Expert Check 7+ varje år.

 • Sprutor

  Din spruta är en sofistikerad maskin. Med Expert Check 7+ säkerställer du att den hålls i ett utmärkt skick så att även äldre modeller uppfyller gällande lagar och regelverk.

  Sprutor
komplett paket

Allt du behöver, till ett fast pris

Våra kompletta paket till fast pris är ett sätt att minska dina kostnader. När du fått resultatet från din Expert Check är det du som bestämmer vad du vill att vi ska åtgärda – till ett fast pris som inkluderar reservdelar och arbetskostnad.

Certifierad kvalitet

Certifierad kvalitet

Alternatives by John Deere är det kostnadseffektiva alternativet för maskiner som inte används lika högintensivt som din viktigaste utrustning. Alla reservdelar som ingår i denna produktlinje har konkurrenskraftiga priser och genomgår en John Deere certifieringsprocess som säkerställer att de alltid passar bättre än delar från andra tillverkare.

Prenumerera på den digitala nyhetstjänsten

Mer än bara ett nyhetsbrev – registrering till den digitala nyhetstjänsten

Prenumerera på vår digitala nyhetstjänst för att hålla dig uppdaterad om nya bloggartiklar, senaste nytt, speciella aktiviteter och exklusiva erbjudanden!

Registrera dig!

Relaterade ämnen

6M-ec

Expert Check

Har din maskin färre än sju år på nacken? Hitta din Expert Check här.

click-and-collect

Click & Collect

Att beställa delar har aldrig varit enklare! Alla delar du behöver med inte mer än ett klick.