TA INGA RISKER

TA INGA RISKER

Du kommer att märka skillnaden

 

Visste du att John Deere original sprutmunstycken är utformade för specifika tillämpningar? Du sprutar med exakt precision och använder avsevärt mindre växtskyddsmedel. Munstyckena är dessutom framtagna för just din maskin.

 


Högkapacitets sprutmunstycken

Keramiskt med rak ström

Keramiskt med rak ström

Idealiskt för för gödning efter uppkomst av grödan. Det kompakta sexströmsmunstycket är perfekt för heltäckande sprutning av flytande gödning, och reducerad atomisering minimerar bladbränna.

Ultralåg avdrift

Ultralåg avdrift

Idealisk för systemisk sprutning av ogräsmedel före uppkomst. Venturi-tekniken ger avsevärt minskad avdrift, och de luftfyllda dropparna och det unika, täta mönstret en effektivare, minskad avdrift.

Utökat räckvidd

Utökat räckvidd

Idealisk för en alltid konstant sprutvinkel över ett brett tryckområde, ner till 1 bar. Droppstorleken är justerbar och kan anpassas till trycket. Munstyckena ger god spridning och stora droppar vid lågt tryck.

GuardianAir Twin

GuardianAir Twin

Idealiskt för sprutning av svampmedel och avfuktningsmedel för grödor med breda blad, samt för sprutning av grödans tak och höga plantor. Munstyckena kombinerar enhetlig täckning med reducerad avdrift i ett lättinstallerat utförande.

Låg avdrift

Låg avdrift

Särskilt lämpat för sprutning av spannmålsgrödor på våren. Munstyckena kombinerar enhetlig sprutning med reducerad avdrift och används vid 3 bar för optimal täckning.

3D

3D

Idealiskt för täckning av svåråtkomliga mål som jordklumpar och mindre ogräs. Med inbyggd vinkling av strålen, skapar 3D sprutmunstycken ett snävare sprutmönster för att väsentligt minska mängden små droppar,, vilket innebär 50–75 % lägre risk för avdrift än med konventionella flatstrålemunstycken.