Varför ta risker i onödan?

VARFÖR TA RISKER I ONÖDAN?

Du kommer att märka skillnaden

 

Visste du att äkta John Deere Pro-XL spindlar håller upp till 50% längre än andra spindlar? Överdragna med hård krom för en lång hållbarhetstid är de konstruerade för hårda plockningsförhållanden och garanterar en ordentlig, aggressiv och enkel avtagning.

 


Varför välja äkta John Deere spindlar för bomullsplockning?

Exklusiv design för utmärkt prestanda

För en ordentlig, aggressiv plockning och enkel avtagning är de tre satserna med 12 precisionsknivar per spår vinklade i 55 grader. För att minska risken för skador på plockningsenheterna är Pro-XL spindlarna ythärdade så att de snarare går av än att de böjs om de slår emot hårda föremål. Krom-nickel pläterade för extra hållbarhet, originalspindlar har “JD”-märkning som utmärker dem från icke originaldelar.

Avancerade verktyg

Vi engagerar oss i bomullsindustrin och den här affärsverksamheten och har nyligen investerat i framtiden med smältugnar, kromplätering och presicionsstyrningar.

Professionella experter

Material- och maskiningenjörerna har över 20 års erfarenhet. Vi har över 100 års erfarenhet när det gäller serietillverkning av maskiner.

Förstklassiga tillverkningsprocesser

25 unika kvalitetskontroller under tillverkningsprocessen för konstant kvalitet. Dessutom möjliggör en unik datamatris på varje spindel kvalitetskontroll, konsistens och spårning.

Spindel