TA INGA RISKER

TA INGA RISKER

Du kommer att märka skillnaden

 

Visste du att original John Deere knivtrummans knivar har en grovkornig wolframkarbidbeläggning med överlägsen limning? Det är därför som de är slittåligare och varaktigare än icke John Deere knivar, vilket ger dig lägre underhålls- och driftskostnader.

 


Cylinderknivar: Varför våra håller längre

Knivtrumman spelar en avgörande roll för den självgående exakthackens prestanda. Det är därför som det är så viktigt att välja knivar med rätt passform, prestanda och varaktighet. John Deere knivtrummans knivar har dessa egenskaper. De är specialtillverkade för John Deeres självgående exakthackar.

.

  1. Sandblästrad yta exakt klämtryck.
  2. Induktionshärdning innebär att knivarna håller skärpan längre.
  3. Härdad knivrygg minimerar risken för brott.
  4. Knivarna dras in om de slår emot ett främmande föremål.
  5. Logon visar att det är en John Deere originalkniv.
Knivar
Extra stark: ytbeläggning

Extra stark: ytbeläggning

John Deere originalknivar håller skärpan längre. En beläggning av wolframkarbid ger hög snittkvalitet, lång livslängd och lägre bränsleförbrukning.

Extra skydd mot stenar

Extra skydd mot stenar

Vi använder fyra knivrader som dras n vid kontakt med främmande föremål. Detta skyddar rotorn mot skada och minskar risken för stillestånd.

Dura Line-gräsknivar (7000-seriens självgående exakthackar)

Dura Line-gräsknivar (7000-seriens självgående exakthackar)

För ökad livslängd kan 7000-serien självgående exakthackar utrustas med Dura Line gräsknivar, med en 33 % tjockare ytbeläggning. Dura Line gräsknivar är standard på 8000-serien självgående exakthackar.