Reservdelslogistik

Reservdelslogistik

 

Vi håller dig igång

Vårt löfte bottnar i den resurs som ligger närmast dig: din återförsäljares reservdelslager och kompromisslösa serviceåtagande. Utöver det finns ett välsmort logistiknätverk och vårt enorma europeiska reservdelslager där över 300 000 olika reservdelar finns tillgängliga för leverans redan nästa dag.

 

 

Lager hos återförsäljare

Lager hos återförsäljare

Visste du att din återförsäljare i åtta fall av tio kan hantera beställningar omedelbart? Och att återförsäljaren i alla övriga fall hanterar beställningar genom samarbete med 1 900 andra återförsäljare runtom i Europa? Se hur det fungerar genom att kontrollera lagerstatus på JDParts.com eller gör din beställning direkt därifrån. Kom ihåg att 80 procent av det du behöver finns på nära håll, hos din återförsäljare som även håller jouröppet under hela skördesäsongen.

Europeiskt distributionscenter för reservdelar

Europeiskt reservdelscenter (EPDC)

Våra besökare menar att de aldrig sett någon liknande. Det kan man förstå, för har du någonsin sett ett lager stort som 12 fotbollsplaner? Här lagrar vi över 300 000 reservdelar – alltifrån knivbultar till tömningsrör på 10,7 m. Det bästa av allt: här är det snabba ryck. Med vårt avancerade logistik- och förpackningssystem kan en nästadagsbeställning skickas iväg redan två timmar efter det att beställningen mottagits.

Kundsupport – på EPDC reservdelscenter

Kundsupport – på EPDC reservdelscenter

För att man ska kunna driva ett sofistikerat och internationellt logistiknätverk som vårt, så krävs det ett toppmodernt reservdelscenter. Vårt enastående team ser till att så gott som alla reservdelar som skickas från våra lager och depåer i Europa och USA levereras som utlovats. I vissa fall kan detta även innebära expressbeställningar direkt från fabrik.

Kundsupport – på fältet

Kundsupport – på fältet

Rätt reservdel är bara början. Du behöver också snabbt få utrustningen att fungera ute på fältet och då kan du räkna med återförsäljarens hårt arbetande, utbildade och certifierade tekniker. De använder John Deeres senaste diagnosutrustning och verktyg för att få din traktor, tröska, exakthack eller spruta tillbaka i arbete så fort det bara går.

Du kanske också är intresserad av ...