BAKMONTERAT REDSKAP

Bunkerkrattor, fält, bakomenterat redskap

Sluta på topp

När sista handen ska läggas vid en bunker, ett sportfält eller en ny golfbana ska anläggas krävs både elegans och utmärkta manövreringsegenskaper. Redskapen nedan kommer att stödja dig i att leverera en perfekt avslutande touch.

Bunker- och fältkratta, fält, redskap, golfbana, räfflade blad

Räfflade blad

Bakre krattor levererar utmärkt täckning och är enkla att koppla bort från kroken för att byta verktyg. De har även en flytfunktion för att följa markkonturerna för en välvårdad finish. Motordriven lyft är standard på 1200A: att slå om en omkopplare är allt som behövs för att höja och sänka krattan eller annat bakmonterat redskap.

Bunkerkrattor, fält, redskap, golfbana, fältavslutare

Fältavslutare

1200A har glädjat golfbaneföreståndare och idrottsplatsmanagers under en lång tid. Det är enkelt att förstå varför när man ser en liknande beprövad drivlina som vår populära T-serien Gator, och en motor som går med lätta 3 100 varv/min. Detta, tillsammans med dess solida ljuddämpare och motorhuvdesign, reducerar maskinbuller avsevärt och ger en imponerande finish.

Bunker- och fältkratta, fält, redskap, golfbana, spiker

Spiker

Om räfflade blad inte är tillräckligt är spikern en ännu kraftfullare kratta med hålpipor. I vårt utbud av redskap och tillbehör finns allt vad du än behöver.

Fler alternativ, fler möjligheter

1200 bunker- och fältkrattan erbjuder högre flexibilitet på en mängd olika jobb på golfbanan, vilket underlättar ditt arbete fortfarande med en professionell finish. Den är även fullt kompatibel med befintliga John Deere-redskap inklusive de två nedan.

Bunker- och fältkratta, fält, redskap, golfbana, fjäderkratta

Fjäderkratta

För en professionell finish av turneringskvalitet kan bunkerkrattan enkelt utrustas med en fjäderkratta (för närvarande inte tillgänglig från John Deere).

Bunker- och fältkratta, fält, redskap, golfbana, fältavslutningsmatta

Fältavslutningsmatta

Expandera fältavslutningen genom att montera en matta med endast två krokar. Rulla upp mattan och placera den på fältavslutaren för enkel transport (för närvarande inte tillgänglig från John Deere).

 

Relaterade ämnen