BAKMONTERADE REDSKAP

Bunkerkrattor, fält, bakomenterat redskap

Pricken över i

När sista handen ska läggas vid en bunker, ett idrottsfält eller en nyanlagd golfbana krävs både finess och utmärkta manövreringsegenskaper. Med tillbehören nedan sätter du pricken över i vid arbetets slut.

Bunker- och fältkratta, fält, redskap, golfbana, räfflade blad

Räfflade blad

Bakmonterade krattor ger utmärkt täckning och kan lätt kopplas från draget vid redskapsbyte. De har även ett flytläge som följer markens kontur för en slät yta. Motordriven lyft är standard på 1200A: att slå om en omkopplare är allt som behövs för att höja och sänka krattan eller annat bakmonterat redskap.

Bunkerkrattor, fält, redskap, golfbana, fältavslutare

Fältglättare

1200A har varit en källa till glädje för greenkeepers och planskötare under lång tid. Det är inte svårt att förstå eftersom den använder samma beprövade drivlina som vår populära T-serien Gator transportfordon, och en motor som kör med 3 100 rpm. Kombinerat med en gedigen ljuddämpare och en robust motorhuv, ger de mycket lägre ljudnivå och ett imponerande resultat.

Bunker- och fältkratta, fält, redskap, golfbana, spiker

Spikkratta

Om jobbet kräver något starkare än räfflade blad erbjuder vi en ännu kraftfullare kratta med spik. Vad du än behöver, hittar du det i vårt utbud av tillbehör.

Fler alternativ, fler möjligheter

1200 bunker- och fältkrattan ger dig större flexibilitet vid en rad olika jobb på golfbanan, vilket underlättar arbetet och ger en professionell finish. Den är också fullt kompatibel med aktuella John Deere tillbehör.

Bunker- och fältkratta, fält, redskap, golfbana, fjäderkratta

Fjäderkratta

För en professionell finish av turneringskvalitet kan bunkerkrattan enkelt utrustas med en fjäderkratta (för närvarande inte tillgänglig från John Deere).

Bunker- och fältkratta, fält, redskap, golfbana, fältavslutningsmatta

Nät till fältglättare

Komplettera fältglättarens funktion med ett nät (för närvarande inte tillgängligt från John Deere) som fästs med endast två krokar. Transporteras enkelt hoprullat på fältglättaren.

Relaterade ämnen