Redo för steg V

Redo för steg V

John Deere är redo att arbeta, redo att utvecklas och redo att köra med maskiner som möter utsläppsbestämmelserna enligt EU steg V. Detta innebär att OEM kunder som använder John Deere motorer med ett dieselpartikelfilter (DPF) inte behöver bygga om sina motorer för att möta steg V kraven. John Deere har använt DPF teknologi ända sedan Interim tier 4/steg III B och är väl förberedda när det gäller att uppfylla EU’s steg V standard. John Deere har stor erfarenhet när det gäller utveckling och inbyggnad av DPFs i både John Deere och OEM utrustning, med över 425 miljoner DPF timmar* på fältet. OEMs som är nya när det gäller den här tekniken kommer att få ta del av John Deeres erfarenhet när de byter till steg V.

Visa alltDölj

Steg V John Deere klass

John Deeres uppställning av steg V förberedda motorer är optimerade för ökad varvtalsreaktion, lågt varvtal, flödningseffektivitet och ger tillgänglig kraft vid högre höjder. Uppsättningen med steg V färdiga motorer från John Deere har en slagvolym på 2,9 l, 4,5 l, 6,8 l, 9,0 l och 13,5 l med värden på 36-448 kW (48-600 hk).

Minskar antalet och mängden partiklar

Den europeiska unionens steg V utsläppsrestriktioner begränsar partikelnumret (PN) i förhållande till partikelmängden för alla motorer i 19 till 560 kW motoreffekt. Genom att göra detta kommer motortillverkarna behöva begränsa ultrasmå partiklar i utsläppet.

*Data sammanställd September 2016.