Varför välja John Deere?

Varför välja John Deere?

Behöver du en stark, pålitlig och bekväm gräsklippare? Då behöver du bara vända dig till John Deere.

På John Deere är vår målsättning enkel. Vi satsar på att förse dig med de bästa gräsklippartraktorerna och gågräsklopparna; gräsklippare skräddarsydda efter din trädgård och exakta krav. Beprövad och testad skärklingeteknik och mycket samma innovativa utvecklingar som tillverkas till våra stora John Deere traktorer har använts för att ge dig en ultimativ klippupplevelse. Våra gräsklippare gör att det blir roligt att hålla på i trädgården igen.

Visa allaDölj alla

Jag skulle vilja ha en frisk och frodig grön gräsmatta!

Att klippa gräset med jämna mellanrum är ett av de bästa sätten att försäkra en kraftig tät växt. En John Deere gräsklippare klipper din gräsmatta mjukt och rent och skyddar mot sjukdomar.

Men har har inte mycket tid till att klippa gräsmattan.

En annan anledning till att välja en John Deere: sitt ner, starta, klipp – det kan inte’ bli enklare. Kraftfull pålitlig prestanda försäkrar att du får jobbet gjort snabbt och effektivt.

Bör jag gödsla min gräsmatta?

Varje sund gräsmatta behöver näring för att bli finare. John Deere komposttäckningssystem är en naturlig, miljövänligt gödsel, klippning och efterklippning av gräset medan de kör ner dem tillbaka till gräsmattan.

Är John Deere maskiner enkla att manövrera?

Definitivt! Det som fungerar med våra jordbrukstraktorer fungerar även med våra åkgräsklippare. Optimal förarkomfort med en enkel och intuitiv design med funktioner som användarvänlig instrumentbräda och elektronisk farthållare. Våra gågräsklippare är också lätta att använda med simple-to-use styrningar och ergonomisk design.

Säkerhet är en av mina främsta prioriteter.

Vi känner samma sak. Hos John Deere sitter säkerheten i de osynliga detaljerna. Till exempel stängs motorn av automatiskt när du lämnar sätet. På de flesta modellerna slutar däcken rulla när du växlar.

Kan man bara använda en åkgräsklippare på sommaren?

Det behöver man inte! John Deere maskiner går att använda året runt. Genom att sätta dit rätt tillbehör kan du sopa löv på hösten och skotta snö på vintern.

Det ska vara roligt att klippa gräset!

Kliv ombord - du kommer att älska det stora bekväma sätet och den otroligt bra manöverfriheten på våra åkgräsklippare. Våra starka och effektiva gågräsklippare kommer inte heller att göra dig besviken. Med den ultimativa komforten som John Deere har blir det ett nöje att klippa gräs igen!

Jag behöver en partner som jag kan lita på.

Inga problem. Du hittar alltid en John Deere återförsäljare i närheten som kan hjälpa dig med underhåll och service.