Mulchingklippare

Naturlig tillväxt – varför kompromissa?

Naturlig tillväxt – varför kompromissa?

Gräsklipp är naturlig gödning och det moderna, intelligenta sättet att hålla gräsmattan grön och frodig. Vi har mulchingsatser som tillval till de flesta av våra gågräsklippare, som komplement till JS-serien, våra redan specialutvecklade mulchingmaskiner.

Det kväverika klippet återförs till gräset som ett naturligt gödningsmedel. Det förhindrar förlust av näringsämnen och fukt – du minskar dramatiskt mängden konstgödsel.

ModellMotoreffektArbetsbreddRekommenderad klippytaDrivsystemPris

3,2 kW (vid 2800 varv/min)

53cm (21tum)

Upp till 2000 m²

från 2,5 till 5,2 km/h (1,6 till 3,3 mph).

8 981,00kr*

3,2 kW (vid 2800 varv/min)

53cm (21tum)

Upp till 2000 m²

från 2,5 till 5,2 km/h (1,6 till 3,3 mph).

11 489,00kr*

Kapa klipptiden!

Kapa klipptiden!

Med specialkonstruerade knivar och ett djupt kupolformat klippdäck som finfördelar klippet så mycket att det kan ges tillbaka till marken.

Vill du ha samma högkvalitativa finish på bara två tredjedelar av tiden? Med specialkonstruerade knivar och ett djupt kupolformat klippdäck, finfördelar John Deere mulchingklippare klippet så kraftigt att det kan ges tillbaka till marken. ’Det finns inte längre något behov av att tömma uppsamlaren – och mindre behov av konstgödning.

Naturlig rikedom:

Det kväverika klippet återförs till gräset som ett naturligt gödningsmedel. Detta förhindrar förlust av näringsämnen och fukt, varför du kan dra ner på mängden konstgödsel dramatiskt. Naturligt gödningsmedel som gräsklipp är ett bra sätt att hålla din gräsmatta saftig och sund på.

Ännu fler förbättringar

Fyra knivar finfördelar klippet i små stycken. Klippet utför många jobb:

  • I varmt väder hålls gräsrötterna svala.
  • Fukten hålls kvar i gräsmattan
  • Ogräs växer långsammare
  • Gräsmattan är skyddad och spolas inte bort om det regnar mycket.
  • Komposttäckningen fungerar som en naturlig gödning
  • Mulching minskar din arbetstid och dina trädgårdsavfall betydligt.

Hur du ska börja med mulching:

Gräsmattan ska inte ha för högt gräs. Klipp högt gräs med uppsamlaren monterad. Börja med mulchingen i nästa avsnitt.

Om gräsmattan har växt för hög, till exempel efter en semester, upprepa klippningen med en uppsamlare och börja med mulchingen några dagar senare.

Varför kompromissa om naturlig tillväxt?

Vi erbjuder mulchingsatser som tillval till nästan alla våra gågräsklippare, som komplement till JS-serien som redan är specialkonstruerad mulchingutrustning.

Om du använder en gågräsklippare med en mulchingsats som tillval, kan du modifiera din gräsklippare till en uppsamlingsmaskin. Ta bort pluggen och häng på uppsamlaren.

Robotklippare

Även Tango E5 är en perfekt mulchingklippare. Specialknivarna klipper ner gräset till små partiklar. Om du inte’ har tid att klippa, kommer du’ att älska TANGO. Den’ är så bekväm att du’ kommer att förundras över hur du har klarat dig utan. Och den är så diskret, att du’ knappast vet att den’ är där.

READYSTART®

READYSTART®

Automatisk choke: De flesta modellerna i Select-serien har en automatisk choke för att ge snabbare starter på kyliga morgnar. READYSTART®-motorsystemet möjliggör en enkel start med rekylrepet tack vare en automatisk choke. Ingen flödning, ingen choke, inga problem!

Vilken är den rätta för mig?

Vilken är den rätta för mig?

Hitta den utrustning’ som passar bäst till din mark.

*Rekommenderat försäljningspris inkl. moms, gäller till 1 oktober 2018