Mulchingklippare

Gå-mulchinggräsklippare JS63V fält

 

Varför kompromissa med naturlig tillväxt?

Naturlig gödning som gräsklipp är det intelligenta sättet att hålla din gräsmatta i sunt och frodigt skick. Vi erbjuder mulchingsatser som tillval till nästan alla våra gågräsklippare, medan JS-serien redan är specialkonstruerad som mulchingspecialist. Genom att återföra kvävehaltiga klipp till din gräsmatta kan du minska användandet av konstgödning betydligt.

JS63VC, gå-mulchinggräsklippare, fältmulching

Varför använda Mulching?

Läs mer

Vill du ha samma högkvalitativa resultat på bara två tredjedelar av tiden? Med specialkonstruerade knivar och ett djupt kupolformat klippdäck, finfördelar John Deere mulchingklippare klippet så mycket att det kan återföras till marken direkt. Du behöver inte längre tömma uppsamlaren – och behovet av konstgödning minskar.

Naturlig näring rikedom

Det kvävehaltiga klippet återförs till gräset som ett naturligt gödningsmedel. Detta förhindrar förlust av både näringsämnen och vätska, vilket gör att du kan dra ner kraftigt användningen av konstgödsel. Naturlig gödning som gräsklipp är ett bra sätt att hålla din gräsmatta i sunt och frodigt skick.

Ännu fler förbättringar

Fyra knivar finfördelar klippet, som sedan fyller många olika funktioner:

  • I varmt väder hålls gräsrötterna svala.
  • Jorden förblir fuktig
  • Ogräs växer långsammare
  • Jorden skyddas och spolas inte bort om det regnar mycket.
  • Klippet fungerar som naturlig, organisk gödning
  • Mulchning minskar arbetstiden och mängden trädgårdsavfall betydligt

Hur du kommer igång med mulchning

Gräset får inte vara för högt. Klipp högt gräs med uppsamlaren monterad. Börja inte mulchningen förrän nästa gång du klipper. Om gräsmattan har växt sig för hög, till exempel när du varit på semester, klipper du först med en uppsamlare och börjar med mulchningen några dagar senare.

Varför kompromissa med naturlig tillväxt?
Vi erbjuder mulchingsatser som tillval till nästan alla våra gågräsklippare, medan JS-serien redan är specialkonstruerad för mulchning. Om du använder en gågräsklippare med en mulchingsats som tillval, kan du omvandla gräsklipparen till en uppsamlingsmaskin. Ta bort pluggen och montera uppsamlaren.

Gå-mulchinggräsklippare kvalitetsblad

Kapa klipptiden!

Med specialkonstruerade knivar finfördelar de djupa, kupolformade klippdäcken klippet så mycket att det kan återföras till marken.

alt= READYSTART Logo

READYSTART®

Automatisk choke: De flesta modellerna i Select Series har en automatisk choke för att snabbare starter på kyliga morgnar. READYSTART®-motorsystemet möjliggör en enkel start med rekylrepet. Ingen flödning, ingen choke, inga problem.

Produktsortiment

ModellMotoreffektKlippbreddRekommenderad klippytaKörhastighetPris*

3,2 kW (vid 2 800 rpm)

53 cm 

Upp till 2 000 m²

Från 2,5 till 5,2 km/h

10 063 kr

3,2 kW (vid 2 800 rpm)

53 cm

Upp till 2 000 m²

Från 2,5 till 5,2 km/h

12 726 kr

John Deere återförsäljare

Hitta närmaste återförsäljare

Hitta en John Deere återförsäljare

 

Relaterade ämnen

 

Ord. Väl utfört. Torvkampanj. Markägare

Arbete. Väl utfört.

*Priserna är endast vägledande. Priserna är inklusive moms och gäller med reservation för eventuella prishöjningar, beroende på valutakurser eller oförutsedda kostnadshöjningar. Kontakta återförsäljaren för exakta priser.