Elklippare

Elklippare

Varför kompromissa med bekvämligheten?

Om du tycker om att leva enkelt är en John Deere elektrisk plugga-och-kör-klippare det rätta för dig. Den enkla användningen, robusta klippdäcket och TurboStar klippsystem säkrar ett välansat utseende med minimalt arbete.

Du behöver inte bekymra dig om bensinen, en eldriven gräsklippare innebär att du bara behöver sticka i kontakten och börja.

ModellMotoreffektKlippbreddRekommenderad klippytaPris

1,3 kW

40cm (15tum)

Upp till 600 m²

3 853,00kr*

1,5 kW

43cm (17tum)

700 m²

5 498,00kr*

KVALITETSKÅPA

KVALITETSKÅPA

R40EL har en 40 cm (15min.) klipparkåpa av polypropylen i hög kvalitet. Konstruktionens kvalitet garanteras med den 10-åriga konsumentgaranti som ges för klipparen. Förutom att vara stark är den också lätt och lättmanövrerad.

TURBOSTAR SYSTEM

R43 EL med TURBOSTAR SYSTEM

Oavsett väder säkerställer det beprövade TurboStar-systemet precisionsklippning och konstant utmärkt uppsamling. Även vid fuktiga förhållanden lyfts grässtråna raka av luftflödet som kniven skapar innan de klipps; även löv plockas upp från din gräsmatta. Efter klippningen transporterar vakuumet klippet till uppsamlaren, smidigt och effektivt. TurboStar fyllnadsindikator gör livet ännu lättare genom att den i god tid avslöjar när uppsamlaren är nästan full.

KRAFTFULL MOTOR

KRAFTFULL MOTOR

För att ge pålitliga och stabila prestanda har R40EL en induktionsmotor på 1,3 kW .

Systemet med zonstart innebär att motorn måste startas från bakom styrhandtaget. Dessutom måste reglaget för förarnärvaro hållas intryckt, också det sitter på styrhandtaget. Om reglaget släpps stoppas motor och blad.

Vilken är den rätta för mig?

Vilken är den rätta för mig?

Hitta den utrustning’ som passar bäst till din mark.

*Rekommenderat försäljningspris inkl. moms, gäller till 1 oktober 2018