X115RÅkgräsklippare

  • Bekväm körning
  • Inkoppling av däcket: mekanisk
  • Uppsamlingskapacitet: 300 liter
  • Mulchingsats tillval
Pris
38226 kr*
Skriv ut
PLACEHOLDER ALT TEXT

X115R traktor med bakutkast och bakmonterad uppsamlare är försedd med en encylindrig motor, automatisk transmission med lättanvända fotreglage, 92 cm (36 tum) Edge klippdäck och en behållare på 300 liter.

X115R är konstruerad för kunder som vill ha en produkt av högsta kvalitet för klippning och uppsamling av gräsklipp och löv. Det 92 cm (36 tum) breda klippdäcket gör ett utmärkt arbete med att klippa och samla upp gräsklippet. Behållaren är lätt att ta bort och kan ersättas med tillvalen utkastdeflektor eller mulchplugg, vid de tidpunkter när det inte är önskvärt att materialet ska samlas upp. Ett bakre dragfäste medföljer och kan användas till att bogsera en mängd olika redskap som klarar av praktiskt taget all grönyteskötsel.

Oöverträffad komfort, rymlighet och god sikt förhöjer förarupplevelsen. Reglagen är utformade för enkel användning. De är logiskt placerade och färgkodade för att de lätt ska kännas igen. Till den attraktiva designen hör effektiva fullängds luftintag och liknande genomtänkta funktioner som ser bra ut och bidrar till utmärkta prestanda. Den formpressade och svetsade stålramen är förstärkt på kritiska ställen för ökad livslängd.

Pris
92 cm (36") klippdäck 38226 kr*

*Rekommenderat försäljningspris inkl. moms, gäller till 1 oktober 2018