XUV865RCrossover-fordon

  • Dieselmotor
  • Fyrhjulsdrift
  • Oberoende hjulupphängning
  • Servostyrning: Standard
  • Typgodkännande för körning på allmän väg*
  • Antal säten: 3 (endast terrängkörning, 2 säten på väg)
  • Värme och luftkonditionering

Arbetet blir inte bekvämare än så här

XUV865R är det bekvämaste av John Deeres transportfordon. Det kombinerar den otroliga prestandan hos XUV835M och XUV865M crossover-fordonen med ett stort utbud ytterligare funktioner för ännu större komfort – du kanske aldrig vill sluta arbeta.

Höjdpunkter

XUV865R, field shot, full shot, right angle back view

Arbeta bekvämt

Standardfunktioner inkluderar billiknande säten, lättöppnade dörrhandtag och en fullt öppningsbar vindruta; tillvalsfunktioner inkluderar värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC-system). Taket är utformat så att vatten ska leta sig mot kanterna, och fram/bakljus sitter skyddade under takkanten.

XUV865R, field shot, detail shot, tan interior

Ett fräscht utseende

R-modellens hytt har många finesser, t.ex. en beigefärgad interiör, fördragna elledningar för tillbehör, och värme, ventilation och luftkonditionering. 40/60 bänksätet, A- och B-stolparna, den bakre panelen och dörrpanelerna är klädda i beige textil. Hytten har också en invändig backspegel, hel- och halvljus LED-strålkastare, invändig taklampa, solskydd och en vindrutetorkare och spolare.

XUV865R, field shot, detail shot, ventilation and air conditioning (HVAC)

Idealiskt arbetsklimat

Med fyra justerbara ventiler på instrumentpanelen, fyra lägen och tre fläktvarvtal, erbjuder det effektiva värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystemet (HVAC) en perfekt arbetstemperatur året runt. De billiknande reglagen är lätta att nå, lätta att använda och centralt och bekvämt placerade både för förare och passagerare.

John Deere återförsäljning

Hitta närmaste återförsäljare

Hitta en John Deere återförsäljare

Relaterade ämnen