Investera i en ny tröska och gör beslutet enkelt genom att använda John Deere Financial.

Harvest Stars 2022

Gör som många andra kunder och använd John Deere Financial för enkelhetens skull.

Harvest Stars 2022

När du använder den senaste skördetekniken förenklar du inte bara arbetet, du skördar också snabbare och tillförlitligare, med mindre spill och färre krossade kärnor.

När du väljer finansiering genom John Deere Financial får du ytterligare hjälp att skörda effektivare och bekymmersfritt. Du får tillgång till den senaste skördetekniken via en betalningsmodell som är anpassad för just din verksamhet.

Upptäck hur våra finansiella lösningar kan hjälpa dig med en bekymmersfri skörd.

Vad finns det för möjligheter?

Vi förstår att den finansieringslösning som passar just för dig och dina förutsättningar kan skilja sig väldigt mycket från din grannes förutsättningar.

Därför är vi måna om att hjälpa dig att hitta den finansieringsmodell som i möjligaste mån passar dig bäst. John Deere Financial erbjuder flera olika finansieringsalternativ för dig att välja mellan när du investerar i din nästa John Deere tröska!

Vi erbjuder avbetalningsköp, finansiell leasing och operationell leasing.

Vilka fördelar ger de olika alternativen?

Vart och ett av våra finansieringsalternativ erbjuder unika fördelar som kan vara relevanta för dig under beslutsprocessen.

Här är de tillgängliga alternativen:

  • Avbetalningsköp: Om det är viktigt för dig att du äger din maskin, är avbetalningsköp ett okomplicerat finansieringsalternativ där du blir ägare till maskinen.
  • Finansiell leasing: Du har också möjlighet att leasa en tröska, vilket ger dig många av fördelarna med avbetalningsköp utan att du formellt äger maskinen.
  • Operationell leasing: Om du endast vill betala hyra för användning av maskinen, är operationell leasing det bästa för dig.

Till vem riktar sig John Deere Financials tröskerbjudanden?

Oavsett om du driver en stor maskinstation eller ett familjeägt lantbruk, oavsett vilken storlek du har på verksamheten eller vilken tröska du väljer – vi skräddarsyr betalningsplanen efter dina behov.

John Deere Financial erbjuder flexibla återbetalningsplaner med upp till 18 månaders räntefri betalning*. Det ger dig förmånen av två skördesäsonger med maximal likviditet.

Se själv redan idag med vår webbkalkylator – utan förpliktelser.

Gör en beräkning nu

 

Gillar du vad du ser? Ta nästa steg!

Besök din John Deere- återförsäljare. Där kan du få en offert som skräddarsys efter dina högst individuella behov.

Behöver du mer information eller rådgivning, hjälper din lokala återförsäljare dig att hitta den bästa lösningen.

När du är tillfreds med betalningsvillkoren, skickar återförsäljaren in offerten till John Deere Financial för godkännande, något som normalt går mycket snabbt.

Erbjudanden och rabatter

Bekymmersfri investering i en ny tröska utan stress. 

Investera i en ny tröska och gör beslutet enkelt genom att använda John Deere Financial.

Tala med din lokala återförsäljare nu!
  • Räntesatser från 0 %
  • Amorterings- och räntefritt i upp till 18 månader
  • Gäller fr.o.m. den 1 augusti 2021 t.o.m. den 28 februari 2022

* Finansiellt erbjudande giltigt endast hos deltagande återförsäljare fr.o.m. den 1 augusti 2021 t.o.m. den 28 februari 2022. Priset för inbytesmaskin måste utgöra en handpenning av minst 40 % av den totala finansieringen. Den första amorteringen med ränta erläggs senast den 1 oktober 2023.

John Deere Financial i Sverige är ett samarbete med Swedbank AB, organisationsnummer 502017-7153, med säte i Stockholm, Sverige. Erbjudande via John Deere Financial är endast avsett för företagskunder i Sverige.

John Deere Financial förbehåller sig rätten att när som helst ändra kampanjen, ränteerbjudandet eller helt dra tillbaka kampanjen. Exemplet ska inte ses som en bindande offert utan enbart som ett finansieringsförslag i form av ett exempel. Bindande offert förutsätter sedvanlig kreditprövning.