HARVESTLAB 3000 för endast 1 euro

Erbjudanden och rabatter

SJÄLVGÅENDE EXAKTHACKEN SOM GÖR MER

Med John Deere får du mer gjort. Garanterat. Genom att kunna få mer gjort skapar du verkliga konkurrensfördelar för din verksamhet. Det är det som är vår uppgift – att hjälpa dig med praktiska lösningar: Vi garanterar en Dura Line hållbarhet i 3 000 motortimmar eller 5 år. Och under november och december erbjuder vi nu också HarvestLab 3000 torrsubstansmätaren för endast en euro. Det har aldrig varit lönsammare att få arbetet gjort. Kontakta din John Deere återförsäljare för mer information!

HARVESTLAB 3000 ANALYSE AF GRØNTFODER OG GØDNING

Få information om grøntfoder og gødning i realtid og foretag justeringer i marken baseret på øjeblikkelige og meget nøjagtige data, som indsamles ved hjælp af NIR-teknologi, mens du arbejder.

DURA LINE HOLDER LÆNGERE

Dura Line afgrøde slidbelægninger fås nu i tre pakker, så de kan passe til individuelle høstkrav, og det garanteres*, at de holder i 3.000 motordriftstimer eller i 5 år, hvad der kommer først! Med Dura Line kan du gøre du mere. Med garanti.

* Erbjudandet gäller från november till december 2018 vid köp av en självgående exakthack med JD gödselanalys (Manure Sensing) som installeras på en gödseltunna.

** Garantin gäller inte motstål, knivar, knivhållare och släta avskraparrullar.
Kontakta din återförsäljare för mer information.