Coronavirus Update Center

John Deere Information

Vi stödjer dem som håller igång samhället.

COVID-19-pandemin ger oss alla oväntade utmaningar. Vi strävar efter att skydda våra medarbetare, kunder, återförsäljare, leverantörer och samhällen i vilka vi bor och arbetar. Vi strävar också efter att fortsätta produktion och tjänster för våra kunder så långt det är möjligt och tackar dem som arbetar för att producera mat, upprätthåller samhällsviktiga funktioner och hålla oss säkra.

Ta hand om dig och håll dig frisk.

Vi förstår att den nuvarande situationen med utbrottet av COVID-19 virus skapar osäkerhet och kan orsaka problem i verksamheten för en del kunder. Om du eller någon du känner är i behov av hjälp vänligen kontakta John Deere Financial på telefon 08-58598680 eller via mail vendor@swedbank.se.

Connected Support

   

Fjärrstyrd kontroll av maskinens skick

Fjärrstyrd maskinövervakning

Våra produktspecialister övervakar driften av dina maskiner med marknadsledande John Deere Connected Support uppkopplingsteknik, t.ex. Expert Alerts varningsmeddelanden och Machine Dashboard informationspanel. Om en driftstörning indikeras, kontaktar vi dig omedelbart och erbjuder den förebyggande uppbackning som behövs för att minimera risken för stillestånd, så att du kan fortsätta fokusera på ditt arbete.

Fjärrstyrd hjälp med maskininställningar

Fjärrstyrda maskininställningar

Syftet är att hjälpa förare att utnyttja maskinernas fulla kapacitet. Med fjärrstyrd monitoråtkomst kan återförsäljare hjälpa förare med maskininställning, justering och körning – det är som om de själva satt i hytten. Det innebär snabbare service och maximerad aktiv körtid.