UTÖVER DET VANLIGA ‒ ERBJUDANDEN

Stora besparingar väntar hos din John Deere återförsäljare, få 10 procents rabatt på listpriset

Under en begränsad period erbjuder vi en rabatt på 10 procent* på listpriset, och på de tillval och tillbehör som du väljer. Det finns inga krav eller särskilda villkor att uppfylla. Kontakta bara din återförsäljare, gör ditt köp och kör iväg med dina sparade slantar kvar på fickan. Svårare än så är det inte. Tala med din återförsäljare redan nu!

Skriv in ditt postnummer nedan och fråga din lokala återförsäljare:

Välj och kontakta din återförsäljare

Kompakttraktorn i 3E-serien

3E-serien kompakttraktorer

Anläggning, klippning, grävning, jordbearbetning: du har hundratals jobb att ta hand om. Med en John Deere 3025E eller 3038E kompakttrakor på din sida är du redo för allt.

Transportfordon Gator™ HPX815E

Gator™ HPX815E transportfordon

Med det här robusta och pålitliga transportfordonet som kollega är det snabba ryck och ett väl utfört arbete som gäller. Från tunga laster till snabba reparationer ‒ du har alltid kollläget. Gator™ HPX815E är alltid det rätta valet, oavsett var du behöver arbeta.

Traktorer i 5E 3 cylinderserien

5E-serien, 3-cylindriga traktorer

Vad sägs om lite extra komfort för att matcha produktiviteten? Föreställ dig effektiv, kompakt manöverförmåga för alla jobben på din lista, och ovanpå det en skön körupplevelse i din 5058E, 5067E eller 5075E 3-cylindriga traktor.

 • Smidig prestanda

  I en 3E kompakttraktor har du glädje av enastående manöverförmåga och användarvänlig och ansträngningsfri drift med funktioner som Twin Touch™ pedaler och servostyrning. Du kommer också att uppskatta den praktiska åtkomsten till motorn tack vare huven med dubbla gasfjädrar som gör den lätt att lyfta. Arbetet känns helt enkelt bättre i en 3E, som nu är mer prisvärd än någonsin.

  Kontakta en återförsäljare för att få 10 procents rabatt.

  Smidig prestanda
 • Säker produktivitet

  Du sitter alltid säkert i en Gator™ HPX815E. Det ser vårt överstörtningsskydd till! Och när man absolut måste stanna tvärt, hanterar de helt hydrauliska bromsarna den saken. Enkel körning och pålitlig drift gör att arbetet helt enkelt känns bättre i en HPX815E, som nu är mer prisvärd än någonsin.

  Kontakta en återförsäljare för att få 10 procents rabatt.

  Säker produktivitet
 • Noggrann effektivitet

  När ett jobb kräver grundlig prestanda kan du med krypväxeln på 5E-serien traktorer arbeta i så låga hastigheter som 280 m/h. Kraftfull och ekonomisk teknik med endast diesel, sparar bränsle, och en 24F/12R PowrReverser™ växellåda ger en topphastighet på 40 km/h. Arbetet känns helt enkelt bättre i en 5E, som nu är mer prisvärd än någonsin.

  Kontakta en återförsäljare för att få 10 procents rabatt.

  Noggrann effektivitet

Registrering till den digitala nyhetstjänsten

Mer än bara ett nyhetsbrev registrering till den digitala nyhetstjänsten

Prenumerera på vår digitala nyhetstjänst för att hålla dig uppdaterad om nya bloggartiklar, nyheter, speciella aktiviteter och exklusiva erbjudanden!

Registrera dig!

* 10 % rabatt på nuvarande listpris på särskilt utvalda maskiner och tillvalsutrustning. Giltig för Gator™ HPX815E transportfordon, 3025E och 3038E kompakttraktorer, 5058E, 5067E och 5075E 3-cylindriga traktorer. Erbjudandet gäller hos deltagande återförsäljare så långt lagret räcker. Erbjudandet gäller t.o.m. den 31 augusti 2021. Ytterligare villkor gäller.