Tröskor för 2024 års skörd: Tidig beställning


DET BÄSTA GÅR ÅT SNABBT

Vi har fantastiska erbjudanden på nya tröskor för 2024 års skörd. Beställer du före utgången av november 2023 får du en stor rabatt på 4 procent. Beställer du någon gång fr.o.m. den 1 december 2023 t.o.m. den 31 mars 2024 får du 2 procents rabatt. Men det är långt ifrån allt. Vi erbjuder även speciella rabatter på Tech+ värdepaket till T- och S-serien tröskor*. Kontakta din återförsäljare idag för bästa möjliga erbjudande!

Hitta en återförsäljare

 

TECH+ VÄRDEPAKET

Få mer. Till ett lägre pris!

 

Investera i en 2024 års T- eller S-serien tröska och få ett rabatterat TECH+ värdepaket med extra funktioner för automatik, sikt och komfort. Du får inte bara den nya G5Plus-monitorn med AutoTrac™, Data Sync datasynkronisering och JDLink™ uppkoppling, utan även en avancerad licens för 1 år med AutoPath™, datadelning på fältet, John Deere Machine Sync, med mera.

 T-SERIEN: TECH+ VÄRDEPAKET

T-SERIEN: TECH+ VÄRDEPAKET

Enorm G5Plus universal bredbildsmonitor med full HD
Stort mjukvarupaket: AutoTrac™, AutoPath™ och mycket mer
Kraftfulla verktyg för automatik inklusive Harvest Monitor
Heltäckande uppgraderingar för bättre sikt: LED-belysning + 3 kameror
Tidsbesparande verktyg inklusive aktiv tryckluftsrengöring

Modeller

X-serien: 100 ton/timme**

Modern tröskning på ett nytt sätt. Det handlar inte om enorm kraft, utan om en effektiv konstruktion. Med marknadens bredaste inmatningskanal tar X-serien prestanda till en helt ny nivå.

Modell

S-serien: 75 ton/timme**

Det enkla utförandet, den robusta konstruktionen och den tillförlitliga prestandan uppskattas av lantbrukare över hela världen. Hemligheten bakom S-seriens framgång är den skonsamma hanteringen av grödan, tack vare en av marknadens största singelrotorer.

Dukbord

T-serien: 50 ton/timme**

Ingen annan skakartröska på marknaden har en så stor aktiv separationsyta. Det unikt konfigurerade multicylindersystemet för urtröskning och separering levererar ojämförbar halmkvalitet. En kompakt tröska med häpnadsväckande prestanda.

* Endast hos deltagande återförsäljare.
**Genomströmningstester:
X-serien – Profi fälttest, 10/2020 (www.profi.de)
S-serien – Interna fälttester utförda av John Deere i La Rochelle, Frankrike 07/2021 och i Aalborg, Danmark 08/2021
T-serien – Profi fälttest, 10/2020(www.profi.de)