Dags för förändring

 

Du förtjänar exceptionell prestanda

Den effektiva spjutspetsprestandan hos 6R-, 7R- och 8RX-serien traktorer kommer att ge din verksamhet ett påtagligt ekonomiskt mervärde. De levererar prestandafördelar på områdena transport, jordskydd och mångsidighet som bidrar till en ökad vinstmarginal.

Hitta en återförsäljare

Beprövade och testade

Hundratals europeiska kunder kan vittna om prestandafördelarna som våra stora traktorer ger på områdena transport, jordskydd och mångsidighet, något som också bekräftas av oberoende tester. Men det är inte allt. Du får även tillgång till ett flertal funktioner för precisionslantbruk, t.ex. 1-Click-Go-AutoSetup som överträffar andra på fältet och ytterligare stärker din lönsamhet.

1-CLICK-GO-AUTOSETUP

Det här tidsbesparande produktivitetsverktyget minskar inställningstiden på fältet med upp till 50 procent – helt automatiskt, utan misstag, och utan dröjsmål. Du förbereder arbetet på förhand, och uppgifterna laddas automatiskt och visas på Gen4-monitorn när traktorn kör in på fältet. Det enda föraren behöver göra är att bekräfta uppgifterna med ETT KLICK. Det är allt.

Oslagbar-rubrik

Upplev mångsidigheten hos dessa manövrerbara, 4-cylindriga traktorer med stor effekt, ett kraftfullt hydraulsystem, hög lyftkapacitet och stora däck.

Läs mer

Oslagbar-rubrik

När det gäller transportkörning finns det inget som går upp emot modellerna i John Deere 6R- och 7R-serien. Vilken blir bäst för dig?

 • Nr. 1 på transport – 6R 185

  Du har tillgång till upp till 234 hk med IPM i en lätt traktor med en mellanstor ram som väger 7,9-ton och har ojämförbar acceleration och är exeptionellt mångsidig.

  6r185
 • Nr. 1 på transport – 7R 330

  I det senaste DLG PowerMix-testet, satte vår 7R 330 en ny standard för diesel- och DEF-förbrukning för transportkörning med traktorer på över 300 hk vid max. effekt (ECE-R120).

  traktor
 • Nr. 1 på transport – 6215R

  Med endast 19,2 liter/h, uppnådde 6215R inte bara den lägsta dieselförbrukningen av alla traktorer som testades¹, den accelererade även snabbast när den drog en 30-tons vagn WITH: gav också prov på den snabbaste accelerationen vid bogsering av 30-tons vagnar².

  traktor
 • Nr. 1 på transport – 6250R

  Sedan 2018 är 6250R obesegrad i DLG PowerMix transporttestet 2.0. 6250R har alltjämt lägre bränsleförbrukning vid transport än någon av de testade konkurrentmaskinerna.

  Traktor

Prenumerera på den digitala nyhetstjänsten

Mer än ett nyhetsbrev - registrering till den digitala nyhetstjänsten

Prenumerera på vår digitala nyhetstjänst för att hålla dig uppdaterad om nya bloggartiklar, senaste nytt, speciella aktiviteter och exklusiva erbjudanden!

Registrera dig!

Relaterade ämnen

6R-serien

6R-serien

Nr. 1 på transport och intelligent automatik – enastående vikt-/effektförhållande.

Anslut din John Deere

7-serien

Lätta, många hästkrafter – reaktionssnabb acceleration och exceptionell smidighet.

Anslut din John Deere

8-serien

Högteknologiska med stor dragförmåga – mångsidiga och kraftfulla traktorer för precisionslantbruk.

 

Customer Diary - Jämför själv­

Kunder som äger traktorer av andra märken har testat våra maskiner, och du kan se deras reaktioner. Bilda dig en egen uppfattning genom att själv provköra våra traktorer.

 1. 25 liter/h är den garanterade bränsleförbrukningen i transportläge för denna modell, för maskiner som deltar i John Deere bränslegarantiprogrammet i enlighet med programmets allmänna villkor i tillämpliga länder. Kontakta din John Deere återförsäljare för fler detaljer.
 2. Jordbrukskammaren i Niedersachsen (Tyskland) traktortest 2020: ”I en jämförelse med standardtraktorer (ej Unimog-modeller), uppvisade John Deere den lägsta dieselförbrukningen. […] Det intressanta är att 6215R, trots den lägsta bränsleförbrukningen, också hade den snabbaste accelerationen vid bogsering av två vagnar” (www.lwk-niedersachsen.de). 19 liter/h är också den garanterade bränsleförbrukningen i transportläge för denna modell, för maskiner som deltar i John Deere bränslegarantiprogrammet, i enlighet med programmets allmänna villkor i tillämpliga länder. Kontakta din John Deere återförsäljare för fler detaljer.
 3. 20 liter/h är den garanterade bränsleförbrukningen i transportläge för denna modell, för maskiner som deltar i John Deere bränslegarantiprogrammet i enlighet med programmets allmänna villkor i tillämpliga länder. Kontakta din John Deere återförsäljare för fler detaljer.
 4. Profi testresultat, 06/2018
 5. Bserat på en bränsleförbrukning på 40 liter/h och en effektivitetsfördel på 20 % jämfört med en 8R hjultraktor vid 7 000 daN.
 6. Räknar man med en möjlig förlust på 3 % på grund av jordpackning, en avkastning på 8 ton/ha och ett marknadspris på 200 €/ton, så motsvarar 3 % (240 kg) en vinstökning på 48 €/ha (ca. 480 kr/ha).