DE OBESEGRADE

Säkerhet, prestanda och lönsamhet – upptäck funktionerna som gör dessa till våra mest kompletta modeller någonsin: minimerad jordpackning1, en ny, större hytt2 och säte med massagefunktion2, garanterad bränsleeffektivitet3, och fjärrstyrd maskinövervakning med Expert Alerts varningsmeddelanden för alla modellerna.

Mer än 150 hk och med Precision ag-teknik, det går inte att ignorera den här serien.Från 150 hk: upptäck våra modeller

8RX8RX8RX

8RX

HeadingIcon

8RX
Om du prioriterar minsta möjliga markstörning, är det svårt att förbise 8RX-traktorn. Den är idealisk för svåra jordar och sidolut, och tillåter även maximala arbetsfönster.

Läs mer

8RT8RT8RT

8RT

HeadingIcon

8RX
2-bandstraktorer som levererar den kraftfullaste dragförmågan i raka spår, en mycket effektiv kraftöverföring, och stort avtryck. Deras styrka är plan mark och torra, lösa jordar.

Läs mer

8R8R8R

8R

HeadingIcon

8R
Perfekt om du behöver en mångsidig maskin som ger allt på fältet och på vägen. 8R kombinerar dragkraft, låg ägandekostnad och övergripande prestanda.

Läs mer

7R7R7R

7R

HeadingIcon

7R
Med upp till 373 hk och en transportvikt strax över 11 ton levererar 7R exceptionell acceleration och effektivitet. Vid tunga fältarbeten kan en EZ-vikt monteras på bara några sekunder direkt från hytten.

Läs mer

6R6R6R

6155R TILL 6250R

HeadingIcon

6R
Det finns många anledningar att välja en 6R-traktor: avancerad och integrerad teknik, utmärkt prestanda, användarvänliga gränssnitt och den nya CommandARM reglagekonsolen.

Läs mer

6M6M6M

6155M TILL 6195M

HeadingIcon

6M
Förvänta dig mer. Byggd för den som vill ha något utöver det vanliga. Robust, stark, enkel – och ändå avancerad och ekonomisk. Välkommen till nya 6M-serien.

Läs merObesegrad komfort

Våra stora traktorer har massor med funktioner som ger dig den där extra komfort- och produktivitetsnivån som du letar efter.2CommandPRO

CommandPRO

Att hantera kraften i våra stora traktorer är enkelt med den nya CommandPRO4 joysticken och dess 11 omprogrammerbara knappar. Det är ett förargränssnitt utan motstycke som gör varje arbetsdag bekvämare och produktivare.

Active Seat II²

Active Seat II²

Det nya aktiva förarsätet (Active Seat II) använder en reaktionssnabb elektrisk fjädringsteknik som isolerar dig från upp till 90 % av alla vertikala rörelser. Njut av enastående körkomfort i de besvärligaste förhållanden.

Infotainment-system²

Infotainment-system²

Den toppmoderna digitalradion med 16 cm pekskärm är kompatibel med Apple CarPlay och erbjuder är kompatibel. Ett helt nytt ljudsystem med 6 högtalare och en kraftfull subwoofer, som utformats av specialister på exklusiva ljudsystem, en ljudupplevelse som om man satt i en konsertsal.

Timkostnad

Obesegrad – Timkostnad

Exceptionellt låg bränsleförbrukning, säkerställd effektivitet och andrahandsvärde, och maskiner som har ett rykte om sig att vara enastående. Allt detta ger den lägsta timkostnaden. Dessutom: med en utökad garanti på upp till 8 år/8 000 timmar så kan du vara helt lugn.

Bränslegaranti

Bränslegaranti

Vårt löfte: Garanterad bränsleekonomi. Eller pengarna tillbaka. Om din bränsleförbrukning överstiger våra målvärden så återbetalar vi mellanskillnaden. Om din bränsleförbrukning understiger våra målvärden utgår en bonus på 2 gånger mellanskillnaden. Bränslegarantin gäller för 6R-, 7R- och 8R-traktorer vid fältarbete och transportkörning.

Underhåll och reparation

Underhåll och reparation

John Deeres traktorer står för låga underhållskostnader. Dessutom skyddar PowerGard serviceavtal dig från oväntade reparationskostnader i upp till 8 år/8 000 timmar.

Värdeminskning

Värdeminskning

Ett högre inköpspris betyder inte en högre ägandekostnad. John Deere är ett eftertraktat globalt varumärke som bygger mycket pålitliga traktorer som bibehåller sitt värde. Detta leder till ett högre återförsäljningsvärde med en lägre värdeminskningskostnad.

Oslagbar

Oslagbar i teknik för precisionslantbruk

Baserat på en kostnad för produktion av vete på 4 545 kr/ha, kan fördelarna med John Deere uppkoppling spara dig upp till 577 kr/ha*

Sektionskontroll och kostnadsfri
AutoTrac SF1

503 kr/ha

Spara upp till*

Trådlös kommunikation
mellan kontoret och maskinen

60 kr/ha

Spara upp till*

Fjärrstyrd monitoråtkomst
från mobilappen

14 kr/ha

Spara upp till*

Sektionskontroll

Premium- och Ultimate-aktiveringarna som ingår i våra teknikpaket för precisionslantbruk erbjuder ger funktioner som sektionskontroll*. Sektionskontroll i kombination med vår kostnadsfria SF1-korrektionssignal med 15 cm drag-i-drag-noggrannhet, erbjuder betydande besparingar för insatsmedel.

Trådlös dataöverföring

JDLink Connect, som ingår i våra teknikpaket för precisionslantbruk, erbjuder trådlös dataöverföring av värdefull driftsinformation från din maskin direkt till ditt konto i John Deere Operations Center. All information finns också tillgänglig i MyOperations-appen. Snabb åtkomst sparar mycket tid.

Fjärrstyrd monitoråtkomst

Med fjärrstyrd monitoråtkomst från appen MyOperations-appen kan arbetsledare och återförsäljare hjälpa förare med maskininställning, justering och körning – det är som om de själva satt i hytten. Det innebär: snabbare hjälp för mindre erfarna förare och ingen tidsförlust tid under högsäsong.

Beräkna nu!

John Deere Finansieringskalkylator

Snabb och enkel beräkning av amortering för din nya John Deere traktor.

Beräkna nu!

 

18RX-traktorer

27R-, 8R-, 8RT-, 8RX-traktorer

36R-, 7R-, 8R-traktorer

4Kräver AutoPowr-växellåda

5 Bränslegarantin erbjuds endast av John Deere återförsäljare som deltar i programmet under perioden 1 november 2019–31 oktober 2020 och gäller alla nya traktorer i 6R-, 7R- och 8R-serien som köps eller leasas under denna period. Registrering online krävs för att kunna utnyttja denna garanti. Garantiprogrammet gäller fältarbete och vägtransporter (d.v.s. körhastigheter över 20 km/h) i enlighet med insamlade JDLink-data. Incitamentet gäller det första året av ägarskap. John Deere ersätter kunden för skillnaden mellan den genomsnittliga bränsleförbrukningen under transporter och målförbrukningen av bränsle. Om förbrukningen överstiger målvärdet så kommer ersättningen att baseras på antalet extra liter bränsle som använts. Om den underskrider målvärdet så kommer ersättningen att baseras på antalet sparade liter gånger 2. Effektivitetsbonusen (nedanstående målvärde) är begränsad till maximalt 30 000 kr. Kontakta din John Deere återförsäljare om du vill ha mer information om registreringsprocessen.

6Kan uppgraderas till SF3 och RTK

*Kostnader för insatsmedel för vete, enligt Agri Benchmark data för Frankrike, Storbritannien och Tyskland. Diesel/ha enligt Agri Benchmark data för Frankrike, Storbritannien och Tyskland. Minskad kostnad för insatsmedel för guidningssystem med 15 cm noggrannet är 8 % enligt Lohnunternehmen 1/2010. Här har vi endast jämfört skillnaden med den mindre exakta 30 cm EGNOS-signalen, så vinsten är hälften av 8 % = 4 %. Arbetskostnad enligt Agri Benchmark för Frankrike, Storbritannien och Tyskland. Produktivitetsökning med SF1 enligt Landtechnik 6/2006 är 14 %. Även här har vi endast jämfört med den hälften så exakta 30 cm EGNOS-signalen, så vinsten är 14 % / 2 = 7 %. Minskad kostnad för insatsmedel med sektionskontroll, enligt Profi, Dec 2012. Observera att ju mindre fältet är, ju mindre rektangulärt det är, ju större redskapets arbetsbredd är och ju mindre redskapssektionerna är, desto större blir vinsten. För större, rektangulära fält är fördelarna med sektionskontroll minimala.

Antaganden:
Snabbare på fältet: Alla inställningsdata (kund, gård, fält, traktor- och redskapsmått inklusive förskjutningar, produkter och förare) har förinställts i en fil i Inställningshanteraren och överförts trådlöst till traktorn. Väl framme vid fältet finns all nödvändig data för dokumentation redan uppladdad till monitorn och behöver endast bekräftas av föraren. Det sparar 3 minuter inför varje fältstart. Arbetskostnaden är ett antagande och kan variera. För att kunna beräkna kostnaden per hektar antar vi en areal på 100 ha. Om en gård på 300 ha har 30 fält blir besparingen 10 kr/ha istället för 30 kr/ha. Kontorsarbetet är redan avklarat: Här beskriver vi fördelarna med att ha alla data redan digitalt tillgängliga. Arbetsledaren behöver inte längre arbeta med en massa papperskopior, utan kan istället hämta detaljerad information från verktygen Fältanalys eller Agronomiska rapporter från John Deere Operations Center (Informationscentralen). Det gör han när det passar honom, plus att han när som helst har tillgång till all information i MyOperations-appen. Liksom tidigare: För att kunna beräkna kostnaden per hektar antar vi en areal på 100 ha. Om en gård på 300 ha har 30 fält blir besparingen 10 kr/ha istället för 30 kr/ha. Beloppen här är baserade på Euro-kursen för mars 2020.

Ytterligare fördelar med appen MyOperations-appen:
Maskinparkslogistik – du har full kontroll över maskinparken: 50% färre telefonsamtal
Faktabaserade beslut: den nya analysfliken ger viktig information som t.ex. genomsnittsavkastning för varje växtslag, med mera
En tidsbesparing på 2 timmar/säsong (avser arbetsledarens support till säsongsarbetare) räknat på en arbetskostnad på 700 kr/h, ger 14 kr i vinst per hektar