ETT MENINGSFULLT ARBEITE

Varje år minskar antalet heltidsanställda herdar och på många små gårdar är det svårt att hitta efterträdare. Samtidigt är det ett yrke som lämnar ett viktigt bidrag till landskapsvård, bevarandet av naturen och biologisk mångfald.
NÄR HERDES ARBETSDAG PRÄGLAS AV BESVÄRLIGA FÖRHÅLLANDEN KOMFORT DESTO VIKTIGARE – EXEMPELVIS BRA LJUDISOLERING I HYTTEN SÅ ATT MAN KAN HÅLLA EN NORMAL SAMTALSTON.

EN MÅNGFACETTERAD ARBETSDAG

Herdens dag i en John Deere Gator™ börjar tidigt och innehåller många olika arbetsmoment längs vägen. En herde kör från att mata djuren i ladugården till att ta hand om de som betar i hagen, till de som är i rörelse. Ett stängsel kan behöva flyttas, varpå ett skadat djur kan behöva tas in för vård. De många snabba turerna och transporterna skulle vara omöjliga att utföra under en enda dag utan den robusta mångsidigheten hos en Gator™.
ALLA GODA TING ÄR TRE. NÄR ETT JOBB KRÄVER FLER ÄN FYRA HÄNDER, FINNS DET ALLTID PLATS FÖR EN TREDJE PERSON PÅ DEN TILLFÖRLITLIGA GATORNS BEKVÄMA SÄTE, SAMTIDIGT SOM DET FINNS GOTT OM FÖRVARINGSUTRYMME UNDERTILL.
THE JOHN DEERE GATOR SERIES

JOHN DEERE GATOR™ TRANSPORTFORDON

UTFORSKA UTBUDET