Upplev kraften med PowrSpray

Upplev kraften med PowrSpray

Upplev kraften med PowrSpray

Upplev kraften med PowrSpray

Upplev snabb påfyllning av tanken med upp till       1 200 liter/min samtidigt som pausfunktionen ger stressfri påfyllning av växtskyddsmedel. Spruta upp till 1 000 liter/min med direkt mängdreglering och branschledande precision. Endast PowrSpray erbjuder dessa och många fler fördelar.

Upptäck marknadens mest exakta, kraftfulla och bekväma sprutlösningssystem.

Kolfiberramper: Högre spruthastigheter

Kolfiber är ett högteknologiskt material som gör sprutramperna 6 gånger stabilare och 5,5 gånger lättare än stålramper i samma storlek. Du arbetar fortare och med mindre påverkan på både grödan och miljön.

Erbjudande på PowrSpray sprutor

Vänta lite längre på din maskin, och få en fördelaktigare rabatt!

Stanna pumpen vid exakt rätt tidpunkt – och vinn!

Tryck på den gröna pausfunktionsknappen för att starta påfyllningen av tanken. Tryck på knappen igen när tanken är fylld till hälften för att få chansen att vinna ett av 50 skyddsställ – ett av de mest användbara klädesplaggen för lantbruksarbete. Bekvämt, hållbart och praktiskt!

Tyvärr, du tryckte inte på "Active Pause" knappen vid exakt rätt tillfälle.

Försök igen

Du lyckades!

Buzzer

Vi skyddar dig!

Bekvämlighet, hållbarhet och säkerhet är viktigt när det gäller arbetskläder för lantbruket – ett skyddsställ är ett av de mest funktionella klädesplaggen man kan ha. 

Vår nya overall har många praktiska funktioner och uppfyller EN 13034 standard. Det mycket vattentåliga materialet och designen på overallen gör den säker mot flytande växtskyddsmedel som innehåller fytosanitära produkter och pesticider.

Grattis, du lyckades!

Bra gjort – du tryckte på ”Pausfunktions”-knappen vid exakt rätt tidpunkt. Du har nu chansen att vinna ett av 50 skyddsställ. Det är endast ett steg kvar – fyll bara i formuläret för att delta i pristävlingen:

Loading...please wait