8 SKÄL ATT HANDLU NU!

8 SKÄL ATT HANDLA NU!

Flexibla finansieringslösningar:

 • Lika individuella som du och din verksamhet
 • Anpassning till ditt kassaflöde löses med ett samtal eller besök

Kontakta din John Deere återförsäljare redan idag för att upptäcka fördelen med flexibel finansiering.

Bestäm dig tidigt och dra fördel av en av marknadens bästa tröskrabatter den här säsongen!

Se erbjudande

Efter två års tröskutmaningar är T-serien fortfarande den obesegrade mästaren. Ännu har ingen lyckats vinna prispengarna på 100 000 kr! I ett flertal länder i hela Europa har T-serien utmanats av motsvarande konkurrenttröskor i samma grödor … på samma fält.

Revolutionerande materialflöde

Det revolutionerande Tangential Plus urtröskningssystemet erbjuder hög kärn- och halmkvalitet och en mycket ekonomisk bränsleförbrukning.

Tangential Plus tandseparator

Tangential Plus-systemets patenterade, bakre separatorgaller har fler öppningar, med rundade linjaler och rundade profiler på tvärstagen. Det ger en separationsökning på upp till 10 procent jämfört med tidigare modeller.

 1. Smidigt materialflöde över bakre halmcylindern ger utmärkt kärn- och halmkvalitet
 2. Stor aktiv separationsyta – upp till 4,0 m², med en prestanda som är jämförbar med en hybrid- eller rotortröska
 3. Låg bränsleförbrukning tack vare det jämna materialflödet
 4. Stor sållyta – upp till 6,30 m²
 5. Nyhet: slagskosektioner – snabb växling till annan gröda, ökad kapacitet, bästa kärnkvalitet

Upp till 10 % högre prestanda

Läs mer om T-serien

En av marknadens mest automatiserade tröskor. Inför 2020 har vi introducerat ett flertal nyheter som förbättrar prestandan och kärnkvaliteten.

ICA2 självjusterande tröska

 1. Ställ in ICA1 interaktiva tröskinställningar, så att kameran på både returgods- och spannmålselevatorn ger önskad kärnkvalitet i tanken (beträffande skadade kärnor och främmande partiklar) och spillnivå
 2. Starta ICA2 integrerade tröskinställningar för justering av kapaciteten med bibehållen kvalitet, med hänsyn till förändringar i fältförhållanden
 3. Starta HarvestSmart automatisk matningsreglering för att uppnå maximal prestanda genom automatisk justering av tröskans körhastighet

Nytt för 2020:

Uppgradering av programvara ger ICA2 ännu bättre prestanda:

– Både HarvestSmart och ICA2 interagerar om tröskjusteringarna når sin begränsning

– HarvestSmart inkluderar ny flerpunktsavkänning av både motor och gröda för en snabbare respons

Exakt data med aktiv avkastningskalibrering

90 procent av dagens förare utför inte någon kalibrering eftersom att det inte finns någon fordonsvåg i närheten etc., vilket innebär att man arbetar med en +/–15 procent felaktighet. För hög exakthet har S700-tröskan försetts med avkastningssensorer som automatiskt kalibrerar avkastningen till inom 3–4 procent.

Nytt för 2020:

–Ny generation vattenhaltssensorer med förbättrad precisionsnivå.

–Exaktare programvara

Läs mer om S-serien

Kärnkvalitet

Efter interna John Deere tester är vi så säkra på S700 tröskornas kärnkvalitet att vi garanterar att du kan uppnå ett resultat där mängden skadade kärnor är mindre än en procent. Om inte, så kompenserar vi dig för mellanskillnaden*.

Skadade kärnor = Osynliga förluster

Skadade kärnor påverkar din verksamhet på många sätt:

 1. Avdrag från uppköparen på fakturan för levererad spannmål
 2. Dålig grobarhetsprocent
 3. Förluster på fältet

De två första punkterna inverkar inte nödvändigtvis på alla lantbruks lönsamhet, men den sista gör det definitivt. Och utan att det märks. Tyska vetenskapsmän** har upptäckt att av en tröskas totala mängd skadade kärnor, så hamnar 50 procent på fältet och endast resten i spannmålstanken. På en veteodling med en areal på 500 ha, med en avkastning på 8 ton/ha och ett pris på 160 euro/t, kan detta motsvara en förlust på 12 800 euro! Eftersom skadade kärnor inte gror, lämnar dessa förluster inga ”gröna spår” efter sig på fältet, så du kommer aldrig att veta, även om du inspekterar fältet följande år.

Kärnkvalitet

Sluta förlora stora belopp bakom tröskan i form av skadade kärnor!

De integrerade tröskinställningarna (ICA2) kontrollerar automatiskt nivån på skadade kärnor och begränsar konsekvent och exakt kärnförluster till förinställda nivåer, så att din lönsamhet ökar. Systemet använder två kameror, medan andra liknande system endast använder en. Detta ger en högre precisionsnivå. Det är därför som vi kan garantera både hög kärnkvalitet och mindre än en procent skadade kärnor.

Utvecklingen går mot datadrivna agronomiska beslut som en viktig källa till lönsamhet. Med vårt kostnadsfria 5-åriga JDLink-abonnemang har du koll på tröskan på distans, samtidigt som alla data lagras i John Deere Informationscentralen för analys av odlingscykel och jobbplanering.

5 ÅRS TRÅDLÖS DATAÖVERFÖRING INGÅR

Vid beställning av ett uppkopplingspaket erbjuder vi dig, under en begränsad tid, ett 5-årigt abonnemang på JDLink Connect. Detta kraftfulla datapaket innehåller både fjärrstyrd monitoråtkomst och trådlös dataöverföring.

Med trådlös dataöverföring kan du skicka avkastnings- och vattenhaltskartor samt inställningsdata (kund, gård, fält, referenslinjer, fältgränser, Autotrac-inställningar) mellan tröskan och John Deere Informationscentralen på myjohndeere.com

ALLA DINA DATA. ALLA DINA ENHETER. ÖVERALLT

Alla dina skördedata skickas trådlöst till Informationscentralen på myjohndeere.com. Denna molnbaserade dataportal är ditt säkra nav för alla data om maskin, skörd och fält. Den är tillgänglig från alla enheter med internetuppkoppling – dator, surfplatta eller smartmobil.

KOMPATIBEL MED ANDRA LANTBRUKSPROGRAM

Informationscentralen är nu öppen för oberoende utvecklare av lantbruksprogram. Fler än 50 olika företag har redan anpassat sina program för att kunna använda data direkt från Informationscentralen, och fler ansluter sig hela tiden.

Mät. Anslut. Hantera.

Mät. Anslut. Hantera.
700X skärbord

NYA 700X. LÅGT SPILL MED MÅNGSIDIGT SKÄRBORD

Ett nytt utförande och ny slirkoppling förbättrar 700X skärbordets materialflöde i låga grödor och ökar driftsäkerheten.

W300/W400-seriens skördetröska
 

W-serien: Skörda rekordsnabbt

Kontinuerliga finjusteringar och förbättringar har resulterat i en prestandaökning på upp till 12 procent, så varför inte titta lite närmare på den senaste generationen högpresterande skakartröskor?

Stor aktiv separationsyta. Hög rensningskapacitet

 • Nya slagskosektioner: snabb växling mellan grödor, att byta från en universal- till en spannmålsslagsko under svåra tröskförhållanden ger upp till 12 procent högre prestanda
 • Stor 660 mm diameter tröskcylinder med 10 slagor
 • Stor aktiv separationsyta upp till 1,8 m² – jämförbar med de flesta flercylindertröskor i denna storleksklass
 • Skonsam urtröskning och smidigt materialflöde ger utmärkt kärn- och halmkvalitet
 • Stor sållyta – upp till 6,30 m²

Läs mer om W-serien

Vi lovar leverans av alla nödvändiga delar inom 24 timmar från det att du har lagt din beställning. Misslyckas vi med det, tillhandahåller vi kostnadsfritt en motsvarande backup-maskin så att du kan fortsätta skörden***

Expert Check

EXPERT CHECK

En heltäckande försäsongsgenomgång utförd av auktoriserade tekniker. Omfattar allt från slitdelar till programvaruuppdateringar.

Skördespecialister

SKÖRDESPECIALISTER

Auktoriserade tekniker finns till hands för att ge råd och stöd under hela skördesäsongen.

Kostnadsfri backup-maskin

KOSTNADSFRI BACKUP-MASKIN***

Gäller upp till 7 år gamla John Deere tröskor under förutsättning att en Expert Check utförts före säsongen.

Reservdelar inom 24 timmar

RESERVDELAR INOM 24 TIMMAR

Lantbruksbranschens bästa logistiknätverk levererar 97 procent av alla beställningar inom 24 timmar.

Förarutbildning

FÖRARUTBILDNING

Årlig förarutbildning så att föraren är fullt uppdaterad vad gäller optimering av tröskan från säsongens första dag.

 * Endast hos deltagande John Deere återförsäljare. Kontakta din återförsäljare för gällande villkor.

 ** Feiffer Consult, Harvest Poll, 2005 www.feiffer-consult.de

*** Endast hos i programmet deltagande John Deere återförsäljare. En kostnandsfri backup-maskin tillhandahålls för upp till 7 år gamla John Deere tröskor. Det förutsätter att maskinen underhållits enligt maskinens instruktionsbok och genomgått en Expert Check försäsongsinspektion, där rekommenderade reparationer utförts.