ÅtkomstbehörighetTeknik för precisionslantbruk

  • Aktivera datautbyte
  • Aktivera fjärrsupport
  • Ge ditt samtycke till högvärdiga FarmSight Services-tjänster

Hantering av åtkomstbehörighet

De flesta fjärr- och platsspecifika tjänster som erbjuds är baserade på data som har samlats in från dina maskiner. Vi tar dataskydd på största allvar. De tre stegen nedan ger dig full kontroll över vem som har behörighet att se din data.

Aktivera datautbyte

Genom att underteckna JDLink-slutanvändaravtalet godkänner du att data från din maskin överförs till John Deere molnet. Du har då ensam åtkomst till datan, men kan ändra åtkomstbehörighet och ge andra tillgång till datan via någon av våra online-appar som Informationscentralen eller MyOperations.

Aktivera fjärrsupport

Med teamhanteraren i informationscentralen bestämmer du vem som har behörighet till din trådlöst överförda data. Det kan vara olika användare i den egna organisationen eller externa partners som din John Deere återförsäljare. Observera att avtalet innebär att din återförsäljare kan se dina maskindata, såvida du inte återkallar ditt samtycke: Men denna datadelning innebär också att återförsäljaren kan koppla upp sig till din maskin och hjälpa dig att snabbt lösa eventuella problem.

Samtycke till högvärdiga FarmSight Services-tjänster

Specifika tjänster som Expert Alerts varningsmeddelanden, bränslegaranti, schemalagt underhåll och datadrivna maskinförbättringar kräver att både John Deere och din återförsäljare informeras om vissa maskintillstånd uppstår, så att de kan kontakta dig för att tillhandahålla prestandaoptimerande tjänster. Ditt samtycke på MyJohnDeere.com är nödvändigt för att tillåta detta slags proaktiva tjänster.