FälthanteringTeknik för precisionslantbruk

  • All data samlad på ett ställe, lätt åtkomlig och tydligt strukturerad
  • Omfattande underlag för smarta, faktabaserade beslut
  • Tillgång till ett antal olika agronomiska verktyg för ytterligare databearbetning och dataanalys
  • Snabb och smidig trådlös dataöverföring

Det smarta sättet att hantera dina fält

Med John Deeres Operations Center har du hela verksamheten i fickan: Lättbegripliga, integrerade verktyg som underlättar agronomiskt beslutsfattande och bidrar till maximal avkastning och en jämn kvalitet till betydligt lägre kostnader för insatsmedel. Planera växtföljden och uppgifterna för den kommande säsongen med en strukturerad översikt som gör det enkelt att skapa filer för monitorinställning och arbetsordrar. Så snart en arbetsuppgift är avklarad, laddas dokumentation om arbetet automatiskt upp från hyttmonitorn till ditt personliga konto i Operations Center. Därifrån kan alla uppgifter om driften enkelt visualiseras på en snyggt strukturerad tidslinje, när som helst, var som helst och från vilken som helst enhet med internetuppkoppling. Du kan granska dina kartor och jämföra olika lager som avkastning, torrsubstans, grödornas beståndsdelar och doseringsmängder.

Värdefulla agronomiska insikter

Du omvandlar värdefull kunskap till smarta beslut och kan lättare bestämma eventuella åtgärder. Andra integrerade verktyg gör att du enkelt kan omvandla data till platsspecifik variabel mängdtilldelning och samarbeta med agronomiska rådgivare genom att ge dem fältspecifik behörighet. Slutligenkan du också enkelt förse kunderna med dokumentation om arbetet, i form av rapporter som är lätta att skapa, skriva ut och dela.

Field Analyser

Fältanalys

Lagra, visa och analysera insamlad data i form av flerårskartor för att fatta faktabaserade agronomiska beslut. Exportera inspelade fältdata för eget bruk, eller till dina kunder, på bara några sekunder.

Fälthantering

Växtföljdsplanering

Planera säsongens växtföljd. Välj växtslag för varje fält för att få en bra bild över vad som ska planteras och när.