FälthanteringAMS Driftssystem

  • All data samlad på ett ställe, lätt och tydligt strukturerad → All data samlad på ett ställe, lätt åtkomlig och tydligt strukturerad
  • Omfattande underlag för smarta, faktabaserade beslut
  • Tillgång till ett antal olika agronomiska verktyg för ytterligare databearbetning och -analys
  • Snabb och smidig trådlös dataöverföring
Skriv ut

Sköt dina fält på ett smart sätt

Visa allaDölj alla

Sköt dina fält på ett smart sätt

Fälthantering

John Deere Informationscentral har du hela verksamheten i fickan: Lätt att förstå, stöder integrerade verktyg ditt agronomiska beslutsfattande och hjälper dig att få maximal avkastning och jämn kvalitet till betydligt lägre kostnader för insatsmedel. Planera växtföljden och uppgifter för den kommande säsongen med en strukturerad översikt som gör det enkelt att skapa filer för monitorinställning och arbetsordrar. När den enskilda uppgiften är avslutad, laddas dokumentationsdata automatiskt upp från monitorn i hytten till ditt personliga Informationscentral-konto. Därifrån kan alla operativa detaljer enkelt visualiseras på en snyggt strukturerad tidslinje när som helst, var som helst från vilken enhet som helst med internetuppkoppling, så att du kan visa din kartläggning eller jämföra olika kartlager som avkastning, torrsubstans, grödornas beståndsdelar och doseringsmängder.

Värdefulla insikter i jordbruket

Så här gör du värdefull kunskap till smarta beslut och kan lättare definiera korrigerande åtgärder. Andra integrerade verktyg gör att du enkelt kan göra denna data till platsspecifika variabla mängdtilldelningar och låta dig samarbeta med agronomiska rådgivare genom att ge dem fältspecifika åtkomsträttigheter. Slutligen blir dokumentationen av ditt arbete för kunder enkelt, med rapporter som är lätta att skapa, skriva ut och dela.