Hem / Skogsmaskiner

Skogsmaskiner

En föregångare

En föregångare 

John Deere investerar varje år ansenliga summor i produktutveckling.  John Deeres skogsmaskiner har en lång och framgångsrik historia och maskinerna innehåller den alla senaste tekniken som hjälper förare och entreprenörer till framgång och lönsamhet. 


TimberLink, är ett unikt program för att som hjälper dig öka både produktivitet och lönsamhet..

Produkivitet och tillförlitlighet

Produkivitet och tillförlitlighet

Förutom investeringar i produktutveckling investerar John Deere också i service för att din maskin ska behålla sin höga produktivitet och genom proaktiv service hålla kostnaderna nere. Merparten av servicen och underhållet sker i skogen, där våra många servicetekniker och bilar garanterar dig snabb och effektiv service, vart än du befinner dig.

Serviceinformation

Avgasrening för miljön

Avgasrening för miljön

Myndigheterna har satt tuffa mål för att minska utsläppen för terränggående fordon. Med återcirkulation av kylda avgaser och turbo med variabel geometri kan John Deere fortsätta bygga på de framgångsrika Power Tech turbodiesel motorerna.

Avgasrening

Begagnade maskiner

Begagnade maskiner

Många gånger kan en begagnad skogsmakin vara den bästa lösningen för dina behov. Genom vårt återförsäljarnät kan vi erbjuda ett stort utbud av maskiner av alla typer och märken. Då utbudet ständigt ändras lönar det sig att besöka vår begagnadsida regelbundet. Vill du, kan du också sända oss en förfrågan så hjälper vi dig hitta den maskin du söker.

Hitta en begagnad skogsmaskin