Grönyteprodukter

Åkgräsklippare

Det kanske är så att den stora skillnaden med att använda en produkt från John Deere är alla saker man inte märker.

Du kommer att älska den mjuka körupplevelsen, men du kanske aldrig får se kopplingen och den svetsade, stryktåliga ramen som gör åkturen så bekväm. Du kanske till och med märker att den berömda gröna huven aldrig bucklas eller rostar, men du kanske aldrig inser att det beror på det UV-tåliga plastmaterialet som John Deere själva utvecklat.

Upptäck våra gräsklippare    Se broschyren

Gågräsklippare

Med de avancerade funktionerna och enkla reglagen är det ett nöje att äga och använda våra gågräsklippare.

Serien med gågräsklippare från John Deere erbjuder dig möjlighet att välja den som passar just dina individuella behov. Med marknadsledande teknik som TurboStar-fläkten och gjutna kåpor i kvalitetsaluminium för ett flertal modeller, kan du förvänta dig perfekta prestanda vid varenda klippning. Välj ur det breda urvalet av storlekar, motoreffekter och extrafunktioner i hela serien. Dessutom kan du vara trygg i förvissningen om att vårt specialiserade återförsäljarnätverk utför service på alla dessa maskiner.

Upptäck våra gågräsklippare    Titta i broschyren

Nya batteridrivna gågräsklippare

Bekväm kvalitet

Söker du ett bekvämt sätt att ge din gräsmatta ett elegant utseende? Våra kraftfulla nya batterklippare ger dig en premium John Deere finish där du önskar det – utan trassel, utan avgaser och inga som helst lokala emissioner.

Upptäck våra batteridrivna gågräsklippare Titta i broschyren
Ren effekt

Ren effekt

Du behöver inga trädgårdshandskar för att "tanka" en John Deere batteriklippare. Du behöver bara öppna luckan, ta bort batteriet och skjuta in det i laddningsaggregatet. Nittio minuter senare kan du fortsätta att klippa. Med ren effekt – och lika rena fingrar.

Pressgjutet aluminiumdäck

Pressgjutet aluminiumdäck

R43B är försedd med ett pressgjutet aluminiumdäck som har 15 års garanti* för att du ska kunna arbeta i lugn och ro.

*Aktuella villkor gäller. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Enkel att hantera

Enkel att hantera

Båda modellerna är lätta att bära och förvara och är försedda med hjul med rejäl storlek som går dit du vill att de ska gå.

Tango E5 Series II

Gör livet lättare

Den nya TANGO E5 Series II är konstruerad för att underlätta livet, inte göra det mera komplicerat. Reglage och teknik är så intuitiva att du kommer att kunna börja klippa på nolltid. Eller tvärtom, du tittar på när TANGO gör det åt dig!

Upptäck nya Tango
Titta på nya Tangovideon
Titta i broschyren

Inget är jämförbart med våra återförsäljare

Globalt återförsäljarnätverk

Ortens John Deere-återförsäljare är ett fullt utbildat proffs som känner till våra produkter både in- och utvändigt. Från rådgivning före försäljningen till service och reparationer är han alltid där för att säkerställa att du har full glädje av dina John Deere-produkter. John Deere återförsäljare finns runt hela jordklotet, och den närmaste runt hörnet. För att hitta en i din närhet, besök dealerlocator.

Återförsäljare