Nya grönyteprodukter

Åkgräsklippare

Det kanske är så att den stora skillnaden med att använda en produkt från John Deere är alla saker man inte märker.

Du kommer att älska den mjuka körupplevelsen, men du kanske aldrig får se kopplingen och den svetsade, stryktåliga ramen som gör åkturen så bekväm. Du kanske till och med märker att den berömda gröna huven aldrig bucklas eller rostar, men du kanske aldrig inser att det beror på det UV-tåliga plastmaterialet som John Deere själva utvecklat.

Upptäck våra nya gräsklippare för 2016    Se broschyren

Gågräsklippare

Med de avancerade funktionerna och enkla reglagen är det ett nöje att äga och använda våra gågräsklippare.

Serien med gågräsklippare från John Deere erbjuder dig möjlighet att välja den som passar just dina individuella behov. Med marknadsledande teknik som TurboStar-fläkten och gjutna kåpor i kvalitetsaluminium för ett flertal modeller, kan du förvänta dig perfekta prestanda vid varenda klippning. Välj ur det breda urvalet av storlekar, motoreffekter och extrafunktioner i hela serien. Dessutom kan du vara trygg i förvissningen om att vårt specialiserade återförsäljarnätverk utför service på alla dessa maskiner.

Upptäck våra gågräsklippare    Titta i broschyren

Tango E5 Series II

Gör livet lättare

Den nya TANGO E5 Series II är konstruerad för att underlätta livet, inte göra det mera komplicerat. Reglage och teknik är så intuitiva att du kommer att kunna börja klippa på nolltid. Eller tvärtom, du tittar på när TANGO gör det åt dig!

Upptäck nya Tango
Titta på nya Tangovideon

Produktväljare

Hitta den som passar dig bäst

Produktväljaren hjälper dig att hitta den gräsklippare som passar dig bäst. Välj först produktkategori. Sedan kan du välja mellan "Hjälp mig att bestämma mig" eller "Starta med filter."

Testa vår produktväljare

Inget är jämförbart med våra återförsäljare

Globalt återförsäljarnätverk

Ortens John Deere-återförsäljare är ett fullt utbildat proffs som känner till våra produkter både in- och utvändigt. Från rådgivning före försäljningen till service och reparationer är han alltid där för att säkerställa att du har full glädje av dina John Deere-produkter. John Deere återförsäljare finns runt hela jordklotet, och den närmaste runt hörnet. För att hitta en i din närhet, besök dealerlocator.

Återförsäljare